Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. juna 2021. godine!

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. juna 2021. godine! Pogledajte šta vam zvezde poručuju za naredne dane...

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. juna 2021. godine! Svet Plus
Ovan
Trenutna situacija oko vas je promenjiva. Bilo bi poželjno da se suzdržite od rizičnih situacija, da ne lomite preko kolena i da se primirite u komunikaciji. Reakcija bliskog okruženja će vas pozitivno iznenaditi.

Sa partnerom doživljavate "novu ljubav" neka tako i ostane i tu pokušajte da dajete najveću energiju.Bik
Prema partneru postavljate visoke ciljeve. Nekada takve vaše reakcije bude u njemu najbolje i teraju ga napread.

U poslovnom domenu ste korak ispred svih. Jaka vam je intuicija i želja da idete napred. Čitate misli poslovnom okruženju što vam daje sigurnost i oštre misli.Blizanci
Odlično ste fokusirani na posao i odluke koje donosite su jake i ispravne. Ne gubite vereme sa neistomišljenicima. Vaša poslovna energija ide u pravom smeru.

Na ljubavnom planu stvari se raspliću u vašu korist i sada je potrebno da slušate unutrašnji glas.


Rak
Imate ideje koje sada predstavljate saradnicima. Obratite pažnju na prilike koje vam se nude jer je moguće da ostvarite jaku konekciju u timu. Za saradnike birajte samo ljude sa iskustvom i za koje vi procenite da su vam potrebni.Lav
Vaša energija je na visokom nivou i to oseća poslovno oktuženje. Nekima prija i prate vas a neki ne mogu da vas prate. Nemojte da budete oštri prema onima koji ne mogu. Emaptija u poslu je jako bitna. Ljubavne zavrzlame prihvatate površno, neka tako i ostane. Sve uvek dođe na svoje.

Devica
Aktivni ste u poslovnom okruženju i preuzimate inicijativu za nove projekte. Nekim kolegama to smeta pa je moguće da budete tema ogovaranja. Ne obraćajte pažnju, vi nastavite svojim putem. Partner i porodica vam daje veliku posršku i to vam prija.

Vaga
Imate napetu situaciju na poslu. Poslovni problemi su prisutni. Nema potrebe da idete preko svojih mogućnosti. Slobodno dopustite da ljudi na višim pozicijama prihvate jedan deo problema. Nije uvek sve na vama. LJubavni život ide svojim tokom. Sa partnerom imate harmoničan odnos.

Škorpija
Prihvatate sve rizične poslovne situacije na sebe. Zapitajte se zašto to radite? Da bi se dokazali pred svima kako vi sve možete. Nema potrebe za tim. Vreme će pokazati ko i koliko vredi. Intuicija vam je naglašena kada je ljubavni život u pitanju i partner očekuje više više pažnje.
Strelac
Bezbroj misli vam u sekundi prolazi kroz galavu. Ubrzali ste svoj mozak i sada pravite greške. Polako. Fokusirajte se na bitne poslovne ideje koje je sada moguće realizovati.

Ne trčite ispred vremena. Trenutno preispitujete svoj ljubavni život. Imate utisak da se partner zatvara u sebe i samim tim imate manjak informacija. U pravu ste.Jarac
Veliki napor ulažete u posao i želite da sve sada i odmah uradite. Napravite listu prioriteta i jedino tako ćete ispuniti sve obaveze u zadatim rokovima. Nema potrebe da se udaljavate od partnera jer zbog čestih promena raspoloženja. Partner je tu i razume vas.Vodolija
Usmereni ste na ljubavni život. Imate porebu da uradite nešto nesvakidašnje kako bi ste zadivili partnera. Što se posla tiče imate jake ideje za koje se treba boriti. Sada ih iznesite pred saradnike i bićete iznenađeni kakvu ćete podršku dobiti.Ribe
U poslovnom okruženju se stvari menjaju. Na vas pada veći deo obaveza i vi ne možete da se izborite.

Hladne glave prihvatite sugestije pa čak i kritike kolega jer vam to može pomoći da se bolje organizujete. LJubavni život vam unosu mali nemir.

To je zato što je komunikacija između vas i partnera utihnula.

 

Lagani ručak! Musaka od povrća i sira! Prste da poližeš! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>