Ljubav

Style

Da li ste u karmičkoj vezi? Ona nije sudbina već prošlost!

Da li ste u karmičkoj vezi? Ona nije sudbina već jednostavno prošlost koja nam se ponavlja iznova i iznova sve dok ne saznamo šta je to što trebamo naučiti i dok ne budemo spremni doneti prave odluke za uravnoteženu, zdravu budućnost oslobođenu od haosa.

Da li ste u karmičkoj vezi? Ona nije sudbina već prošlost! Svet Plus
S vremena na vreme svi sretnemo nekog posebnog s kim podelimo trenutak i intenzivnu vezu. Imamo osećaj kao da poznajemo tu dušu, taj pogled u očima ili nas energija te osobe snažno privlači.

Postoje razne stvari koje nas mogu privući... To može biti ton glasa, oblačenje, miris njihove kože ili nešto značajno što je ta osoba rekla izazivajući tim plamen duboko iznutra koji vrlo brzo prerasta u pobesnelu buktinju.Uglavnom su to prvi znaci da smo u karmičkoj vezi. Osoba nam se čini jako poznata i osećamo kao da je znamo od pre - možda iz prethodnog života, što može biti vrlo čudno, pogotovo ako ne verujemo u reinkarnaciju. Takvi osećaji nam se često javljaju u nekim prijateljstvima, ali kada se to dogodi u romantičnom smislu, privlačnost i emocije su pojačane. Žudimo za društvom te osobe, želimo znati više o njoj i otkriti zašto nam se čini da su naše duše kao dva komada slagalice.


Karmička veza često može biti gruba, bilo verbalno ili fizički, a na nama je da se upitamo zašto prihvatamo takvo ponašanje i zašto se osećamo tako nedostojno da smo dopustili da se neko prema nama odnosi tako loše. Često negativno ponašanje može delovati udobno i poznato, pogotovo ako smo takvo ponašanje doživeli u ranoj fazi našeg života.

Samo zato što smo tu dušu prepoznali, a to ne znači da je sada treba prihvatiti, kada imamo izbor da odemo. Ljutnja i bes takođe mogu biti vrlo česti obrasci ponašanja u karmičkoj vezi, ponekad je dovoljna samo sitnica da nas izbaci iz takta i izazove iracionalnu reakciju. To se događa zbog prošlih iskustava koja pokreću slične odgovore. 
Ovakve vrste odnosa su vrlo česte ukoliko postoji dosta stvari na kojima moramo raditi na sebi i kada smo na vrlo niskim frekvencijama. Takvi odnosi testiraju naše krajnje granice izdržljivosti i guraju nas dalje pa smo prisiljeni da tražimo pravu svrhu i smisao naših života. Kroz karmičke veze mi zapravo saznajemo što želimo od budućih odnosa.


Kada završimo ciklus karmičkih veza i prestanemo privlačiti takve lekcije, postati ćemo svesni šta to tačno treba izbaciti iz svog života. Ljudi koji rade na sebi tokom karmičkih ljubavnih odnosa vrlo brzo nakon toga privuku srodnu dušu, ali možda će ih dalje privlačiti karmička prijateljstva ili će biti u karmičkim borbama s članovima porodice.

 

Šta vam snižava nivo? Sitnice koje čoveka pretvore u nulu!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>