Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović napušta rijaliti Zadruga! Ceo snimak! (VIDEO)

Kristijan Golubović napušta rijaliti "Zadruga 4"! Ceo snimak događaja! Milan Janković Čorba molio ga je da prespava i razmisli o svojoj odluci da ode, Golubović nije imao nameru da promeni mišljenje.

Kristijan Golubović napušta rijaliti Zadruga! Ceo snimak! (VIDEO) Screenshoot/Video




Celu noć se odvijala drama oko Kristijana Golubovića koja traje i sad jer želi da napusti "Zadrugu". On je u toku emisije sve vreme bio nervozan i prozivao je Kristinu Spalević, koja ga je ostavila, da je cinkaroš.

Nakon klipova koji su pušteni u emisiji Gledanje snimaka o Krisitni Spalević i Kristijanu Goluboviću, Kristijan je rešio da se spakuje i da napusti imanje. On se u nekoliko navrata obraćao svojim kumovima da krenu ka njemu. 

- Ja ne želim nikoga da trpim, srozao sam se ovde sa budalama, a da ne pominjem šta sam sve izgubio - rekao je Kristijan.


Iako ga je Milan Janković Čorba molio da prespava i razmisli o svojoj odluci da ode iz "Zadruge", Kristijan Golubović nije imao nameru da promeni mišljenje. Otišao je do Bele kuće da se oprosti od zadrugara, a reper je sve vreme išao za njim i pokušavao da ga smiri.

Potom je popričao sa Čorbom ispred paba.

- Šta da radim ja sam? - pitao ga je Čorba.

- Uživaj - rekao mu je Kristijan.

- Napašće me svi. Ja bih krenuo sa tobom, krsta mi - govorio je reper.

- Ma ne, šta ćeš - odgovorio mu je Golubović.

- Nemoj burmu da bacaš - rekao mu je Čorba.

- Ljubi te brat. Poslednji put smo se pozdravili. Ja držim reč - poručio je Golubović i krenuo ka ekonomskom dvorištu.

- Ne dam pab do poslednjeg dana. Čekaš me kad izađem? - pitao je reper.

- Da, bre - odgovorio je Kristijan.

- Dobri smo bili, nismo bili loši - poručio mu je Čorba, a zatim obišao ekonomsko dvorište.

Kristijan Golubović je poručio svom prijatelju iz rijalitija Milanu Jankoviću Čorbi da će uložiti novac u njegovu pobedu.


U jednom trenutku otišao je na vrata ekonomskog dvorišta, gde su nekolicinu puta i drugi bežali, a dalje produkcija nije snimila.





 


U snimku se povremeno vide i Maja i Janjuš koji su takođe pravili haos. Naime, Maja Marinković bila je besna na Marka Janjuševića Janjuša, te zbog toga što je ponovo počeo da je ignoriše, odlučila je da napravi dramu, razbila je tanjir i nije mu dozvoljavala da spava.

 

Najprecizniji test ličnosti ikada! Ovo ni sebi ne priznajete...




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>