TV Show

Parovi

Ognjen Nestorović poželeo sreću kolegama i napustio Prvu!

Voditelj emisije "Šok-tok" na TV Prva Ognjen Nestorović, poželeo sreću kolegama i napustio Prvu! Mladi voditelj oglasio se i javno saopštio razloge za prekid saradnje iako je tek pre nekoliko meseci došao kao pojačanje na ovoj televiziji.

Ognjen Nestorović poželeo sreću kolegama i napustio Prvu! Screenshoot/Instagram, Ognjen Nestorović je u pismu na svom Instagram profilu napisao da prestaje sa radom na pomenutoj televiziji i izneo razloge za ovakav potez:

- Dragi moji ljudi, u poslednjih mesec dana brojna pitanja, koja su konačno dobila i odgovor. Naime, došao je trenutak da se sa mojim kolegama sa televizije "Prva" profesionalno rastanem. Posao nas u ovom trenutku vodi na različite strane, zato smo se dogovorili da se rastanemo kao što smo i sarađivali- u mirnom i prijateljskom tonu - počeo je Ognjen Nestorović svoje izlaganje, pa nastavio:- Hvala im na ukazanoj prilici i bezrezervnoj podršci, a to što nam se putevi razilaze ne znači da nećemo ostati dobre kolege! No, kao što znate, moj posao je stvar koja je meni na prvom mestu, shodno tome vreme je za neke nove stvari i projekte na koje ću biti ponosan, a svojim kolegama i saradnicima želim mnogo sreće u budućem radu - napisao je voditelj.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>