Region

Svet

Region

Beležnica 4. epizoda: Janketić prepoznaje Boška! (VIDEO)

Janketić prepoznaje Boška! Serija “Beležnica” 4. epizoda biće emitovana većeras na Super Star kanalu u 21. čas. Janketić je u ludnici pod imenom Kašanin, Boško ga posećuje...

Beležnica 4. epizoda: Janketić prepoznaje Boška! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






“Beležnica” 4. epizoda, nova domaća SF triler serija, emituje se premijerno od 22. maja vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 30. maja, na programu je 4. epizoda.



Na početku vidimo flešbek iz kojeg saznajemo da je pre 30 godina, Velja sa mladim pripravnikom Boškovićem poslat kod Profesora. Sa zadatkom da se raspita o njegovim istraživanjima. Tada je umesto njega sreo Jelisavetu u zaljubio se u nju.

Boško uključuje Jelenu dalje u njegovo iszraživanje, vodi je kod Milenka. Pokušavaju da saznaju šta se desilo sa malim Teodorom o kojem se piše u beležnici.

Hari Vilson stiže u Beograd, ali se prethodno u Parizu sreće sa sestrom Isidorom.






Velja se posle mnogo godina sreće s Boškovićem koji je sada funkcioner u službi. Zanima ga da li je beležnica kod Boška. Velja tvrdi da ne zna i da nije imao pojma da je ta beležnica pripadala Profesoru.

Jelena, Boško i Milenko odlaze u Teodorovo selo da vide ima li nečeg zanimljivog. Kada se vrate saznaju da je Bošku obijen stan.


Boško odlazi kod Jelisavete. Ona mu predaje fasciklu u kojoj piše da je Janketić živ i zatvoren u ludnici pod imenom Kašanin. U ludnicu, Boško zatiče Janketića koji kada ga vidi ponaša se kao da ga prepoznaje od negde.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: filmitv

Povezane vesti:


>