Region

Svet

Oglasio se Darko Lazić: Bože sačuvaj! Ovo je stvarno više strašno!

Folk pevač Darko Lazić, navodno je ponovo imao saobraćajnu nezgodu, prenose domaći mediji. A evo šta on na to kaže, Bože sačuvaj! Ovo je stvarno više strašno!

Oglasio se Darko Lazić: Bože sačuvaj! Ovo je stvarno više strašno! Screenshoot/Instagram
Navodno je Darku Laziću u toku vožnje pukla guma i udario je u banderu.


Nesreća se, kako pišu mediji, dogodila u toku dana u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca. On je prošao sa lakšim povredama, uspeo je da izbegne veću katastrofu. U medijima su se pojavile i fotografije automobila koji je slupan, a navodno pripada pevaču.

Lazić je za telegraf izjavio: 

 Hahaahaha... Bože sačuvaj. Ovo je stvarno više strašno. Evo me na snimanju spota. Nije istina, ljudi, pa dokle više? Nisam imao udes.Podsetimo, pevač je 23.10.2018. imao stravičnu saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Darko Lazić je tada u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>