Svet

Region

Hurricane za 10 sati prešle milion na Jutjubu! (VIDEO)

"Hurricane" za 10 sati prešle milion na Jutjubu! Prva koja se našla ispod njih po broju pregleda je Grkinja Stefania sa pesmom "Last danse", a odgledalo je 526.000 ljudi.

Hurricane za 10 sati prešle milion na Jutjubu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Iza nas je uzbudljivo polufinalno veče Evrovizije, u kojem su fenomenalne Hurricane svojoj zemlji obezbedile plasman u finalu. Koliko je njihov nastup bio dominantan, govori i to što na Jutjubu niko od ostalih finalista ne može ni da im se primakne.

Nakon objavljenih nastupa na zvaničnom Jutjub nalogu Evrovizije, za samo 10 sati, nastup članica grupe "Hurricane" broji 1,3 miliona pregleda.

Prva koja se našla ispod njih po broju pregleda je Grkinja Stefania sa pesmom "Last danse", koja se smatra jednim od favorita ovogodišnjeg Evrosonga, a na Jutjubu ju je narod gledao u duplo manjem broju. Stefanijin nastup u ovom trenutku odgledalo je 526.000 ljudi.

Poljska ima nešto više od 300.000 pregleda, Island ispod 200.000, dok ostali finalisti imaju daleko manje. Čeh Beni Kristo, sa nešto više od 50.000 u ovom trenutku, ima najmanje pregleda.


Podsetimo, Ivana, Ksenija i Ivana predstavile su Srbiju pesmom "Loco Loco", a na Jutjubu su u prvih sat vremena "skupile" više od 266.000 pregleda, dok je u pola sata nakon toga cifra stigla do neverovatnih 400.000 pregleda!
Druge zemlje u tom momentu nisu prešle više od 70.000 pregleda.

Ako je sudeći po pregledima i lajkovima, devojke su definitivno zadale domaći zadatak i imaju velike šanse da oduvaju konkurenciju i u finalnoj večeri.

Niko nije ostao ravnodušan na naše devojke koje su nakon nastupa nagrađene gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>