Zdravlje

Ljubav

Dijeta sa pomorandžama: Izgubite 3 kg za tri dana!

Obožavaćete je! Dijeta sa pomorandžama! Izgubite 3 kg za tri dana! Ova dijeta se ne sme držati češće od dva puta mesečno, u razmaku od najmanje dve nedelje.

Dijeta sa pomorandžama: Izgubite 3 kg za tri dana! Svet Plus
Ljubitelji voća, posebno onih koji vole pomoravdže, uživaće u dijeti uz koju za samo tri dana mogu izgubiti i do tri kilograma. 

Ova dijeta se ne sme držati češće od dva puta mesečno, u razmaku od najmanje dve nedelje.
Prvi dan

Doručkujte parče belog hleba, pomorandžu i 100g pahuljica. Za ručak uz dva parčeta hleba ide komadić lososa s limunovim sokom i zelenom salatom, a kao desert će poslužiti jedna pomorandža, kašičica meda i čaša jogurta.

Za večeru propržite 150 g džigerice s par šampinjona, pojedite šaku bobičastog voća s jogurtom i jednu pomorandžu.


Drugi dan

Doručak - parče hleba s malo putera na sebi, kuvano jaje i 100 ml soka od pomorandže, dok će za ručak biti malo kuvanog graška, salata, hleb s putrom i jedna pomorandža.

Večera vam donosi malo suvog mesa, pire krompir i dinstanu šargarepu i tikvice, uz to ide i čaša jogurta, 100 g svežeg ananasa i pomorandža.
Treći dan

Doručak je malo obilniji, pa pojedite dva parčeta hleba s putrom, dva komadića sira i komad dinje, dok ćete za ručak pripremiti pirinač s govedinom, salatu od cvekle, zelja i šargarepe uz jednu pomorandžu.

Večerajte kuvanu piletinu s paprikom, kuvani brokoli, prokelj i pomorandžu.


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>