Region

Svet

Region

Jedini izlaz 10. epizoda finale: Da li je Saša Kolar živ? (VIDEO)

Finale! Da li je Saša Kolar živ? “Jedini izlaz”, domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U nedelju, 16. maja, na programu je 10. epizoda. Poslednja scena će vas, pa može se reći šokirati!

Jedini izlaz 10. epizoda finale: Da li je Saša Kolar živ? (VIDEO) Screenshoot/YoutubeJedini izlaz 10. poslednja epizoda: 
Kuzmančević je rešio da, ipak, ne bude samo poslušnik, nego da istera istinu na videlo. U lokanom kafiću, dogovora se sa Anom, planiraju akciju na Povlenu. Ona će biti ozvučena.

Policajci Anu spremaju za obračun na Povlenu. Viktor i Kuzmenčević potpisuju ugovor po kojem će on ostati na svom mestu, a Viktor biti zaštićen od gonjenja.

Ana izlazi iz kola na Povlenu. Dočekuje je besna Suzana i hladnokrvni Božović sa svojom ekipom. Suzana naređuje Božoviću da je vode u ludnicu.

U jednom trenutku, Suzana se nekako dokopa njegovog pištolja i uperava ga u Anu. Tada policajci reaguju po utvrđenom dogovoru: upucaju Suzanu, a Božovića uhapse.Ana predaje USB Nenadu. Sa sinom i sestrom odlazi na aerodrom. U Splitu dobijaju nove pasoše i odlaze u srećnu budućnost.

Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 23. maja, na programu je 10. epizoda.

 

Nakon finala serije Jedini izlaz, počinje serija Beležnica! (VIDEO)

 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>