Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović izrevoltiran ponovo preti! (VIDEO)

Razlog svađe sa Minom Vrbaški je njeno nezadovoljstvo podelom budžeta. Kristijan Golubović izrevoltiran ponovo preti! Kunem ti se u dvoje dece, kad izađem, naći ću te... Ali ovo nije sve, Golubović je imao i sukob sa Necom.

Kristijan Golubović izrevoltiran ponovo preti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Mina Vrbaški je ležala na garnituri i gledala seriju, kada joj je prišao Kristijan Golubović, prvi put posle današnjeg sukoba i pretio joj. 

- Kunem ti se u dvoje dece, kad izađem, naći ću te. Onda ćeš da mi ponoviš ovo što si mi rekla. Ne verujem da ćeš ponoviti. Ali to će ti biti poslednje što ćeš mi uraditi - rekao je Kristijan, a ona se sledila i nastavila je da gleda seriju.

Podsetimo, u rijalitiju je došlo do žestokog sukoba između Kristijana Golubovića i Mine Vrbaški, a Golubović je krenuo na nju, obezbeđenje je moralo da reaguje.

Razlog svađe je nezadovoljstvo podelom Kristijanovog budžeta.


- Ti si kriminalac na baterije - rekla je Mina Kristijanu.

- Ti si prostitutka. Vodim te ja u Egipat na letovanje, da ti pokažem da nisam kriminalac. Tebe ću da vodim. Ja sam tvoja mušterija, evo ti pare, daj mi usluge - rekao joj je Kristijan.



 



 


Rano jutros se u "Zadruzi" nakon emisije "Pretres nedelje" desio pravi karambol u pabu, kada je Kristijan Golubović nasrnuo i na silu izbacio Nenada Lazića Necu iz paba, a sve zbog sumnje da mu je ukrao kačkavalj. Iako je Neca pričao da je to njegov kačkavalj, Kristijan mu nije verovao.

Neci je nakon ovog okršaja pozlilo i hitno je izveden iz "Zadruge", kako bi mu bila ukazana medicinska pomoć. Sa Necom je sve bilo u redu, te se vrlo brzo i vratio u Belu kuću, gde su ga zadrugari tešili i pružili mu podršku.





Ovaj okršaj potresao je Necinog rođenog brata Pecu, koji je svom bratu pružio podršku putem društvene mreže Instagram.

Ovako reaguje jedan nasilnik i kriminalac zbog gaude koja je "ukradena". Bravo, Kristijane Goluboviću, pokazao si ko si i šta si i da sva bogatstva o kojima ti pričaš u stvari vrede kao "ukradena" gauda. Nikad nisam čuo kako mi brat cvili i kako ga neko maltretira, a on je za mene večeras ispao heroj, jer je smeo da ti kaže sve u lice. Kao što svi odavno znamo, pravi kriminalci su odavno pokojni, a ti si uvek bio šarlatan i porčko istih. Neco, ostani jak, ljubi te brat - napisao je Peca.







Pogledajte kako je izgledao sukob sa Necom:





 



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>