Region

Svet

Region

Jedini izlaz 8. epizoda: Zastrašujuća istina o Saši Kolar! (VIDEO)

"Jedini izlaz" epizoda 8. biće emitovana večeras u 21 čas na Super Star kanalu! Zastrašujuća istina o Saši Kolar izlazi na videlo. Njegova majka Suzana dobija snimak ubistva...

Jedini izlaz 8. epizoda: Zastrašujuća istina o Saši Kolar! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


Jedini izlaz epizoda 8:


Ana i Štrbac se kriju od Kolarovih. Ona mu priča sve o Nataši, o tome kako je u Sašinom kompu videla njegova iživljavanja nad brojnim devojkama.

Kolarova odlazi kod Ivana, a Štrbac da se vidi sa Đoletovim cimerom. Od cimera saznaje da je Božović čovek koji stoji iza slanja mejla Ani. On je odgovoran i za ubistvo malog Đoleta.


Ana ide u “Kuću sunca” da vidi sestru, ali je ona drogirana i nesposobna za razgovor. Voja Tošić je u bolnici, teško oboleo od tuberkoloze. On priznaje Štrbcu sve o ubistvu Nataše i sklanjanu njenog leša i ko je sve učestvovao u tome.

 

Nakon finala serije Jedini izlaz, počinje serija Beležnica! (VIDEO)Ana shvata da ne sme po sina. Odlazi u posetu jednoj ženi koja je bila Sašina žrtva i sluša njenu zastrašujuću ispovest. Vitor predaje Suzani USB na kojem je snimak pete kamere – snimak ubistva njenog sina.


Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 16. maja, na programu je 8. epizoda. 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>