Region

Svet

Region

Jedini izlaz 7. epizoda: Šok! Ana se setila ubistva! (VIDEO)

Šok! Ana se setila ubistva majke! “Jedini izlaz”, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 8. maja, na programu je 7. epizoda.

Jedini izlaz 7. epizoda: Šok! Ana se setila ubistva! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Predhodna epizoda (6. epizoda) :

Ana Kolar saznaje od koleginice iz kancelarije da se Nataša Vranješ vodi kao nestala. Sređuje pasoš za nju i sina da bi otputovali iz Beograda i počeli novi život. Inspektor Štrbac saznaje da je Nataša Vreanješ brutalno ubijena. Voja Tošić odaje gde je sahranjena Nataša.


Ana odlazi na Povlen po sina ali saznaje da on nije tamo, već da ga je Božović odveo na utakmicu. Tašta je ubeđuje da ne treba da napuste zemlju. Ana shvata da je prate i odlazi kod Caneta i pokušava da od njega sazna istinu, ali uzalud. Cane ima dogovor sa Viktorom. Ipak, nešto kasnije, saznaje od Nenada gde joj je sestra.


Za to vreme Štrbac odlazi u duševnu bolnicu kod doktora Ugrešića i saznaje Aninu mračnu prošlost. Štrbac sumnja da je Ana povezana sa Natašinom smrću. Viktor saznaje da je Božović poslao Ani snimke iz Splita. Pokušava da ubedi Suzanu da je to besmisleno.


Štrbca suspenduju, ali on nastavlja da istražuje i pronalazi USB sa fotografijama iz kojih vidimo Sašinu nasilnu stranu. Ana doživljava nervni slom. Odvode je u duševnu bolnicu kod doktora Ugrešića.

 

Jedini izlaz 8. epizoda: Zastrašujuća istina o Saši Kolar! (VIDEO)
Epizoda 7:


Anu u bolnici čuvaju Božovićevi ljudi. Vezana je za krevet i pod teškim sedativima. Viktor posećuje doktora Ugrešića i saznajemo da je sve to deo njihovog dogovora.


U bolnici, Ana doživljava flešbekove, seća se prošlosti, seća se kako je otac ubio majku nožem. Prolazi kroz traumatična iskustva prisećajući se naizmenično detinjstva i veze sa Sašom Kolarom.

Dolazi čak i Suzana i traži od doktora da uradi sve da se Ana seti svega.


Ana pokušava da pobegne, ali je hvataju Božovićevi ljudi. Saznaje da joj je Viktor Kolar staratelj. On ju je doveo u bolnicu da bi se upoznala sa Sašom, a sve pod budnim okom dr Ugrešića.

Ona, ipak, nekako uspeva da pobegne iz bolnice. Uz pomoć Štrbca, koji se iznenada pojavljuje i odvodi je sa sobom.Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 15. maja, na programu je 7. epizoda.


Sinopsis: 


U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. 

Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>