Region

Svet

Darko Lazić najavom venčanja stavlja tačku na predhodne događaje!

Darko Lazić najavom venčanja stavlja tačku na predhodne događaje! Naime, oni su odlučili da prošlost ostave iza sebe, i konačno stanu na ludi kamen, a o tome su obavestili svoje najbliže.

Darko Lazić najavom venčanja stavlja tačku na predhodne događaje! Screenshoot/Instagram
Nakon dve burne nedelje u domu Lazića, a nakon kojih je Marina pokupila svoje stvari i vratila se kod roditelja, njen verenik i pevač Darko Lazić odlučio je da je najbolji način da prekine medijske napade, najava venčanja.


Naime, oni su odlučili da prošlost ostave iza sebe, i konačno stanu na ludi kamen, a o tome su obavestili svoje najbliže.


Darko Lazić je i potvrdio ove navode rekavši:- Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka nas nešto mnogo lepo da zapušimo ljudima usta. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu.Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedeklju dana. Danas dolazi kući. Sve je uredu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi- izjavio je Darko za "Puls Srbije".


Venčanje je najavljeno za naredni mesec, na simboličan datum. Verenici su odabrali 24. jun, odnosno dan kada se rodio njihov sin Aleksej. Sama ceremonija održaće se u opštini i crkvi u Brestaču, u hotelu u kome je prošle godine Darko proslavljao krštenje sina. Kako se piše, pevač je naročito vodio računa o zvanicama, a pozivnice će dobiti samo odabrani.

Inače, ovo će biti prvo slavlje u porodici nakon što mu je otac Milan Lazić preminuo u decembru prošle godine.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>