Region

Svet

Anastasija Ražnatović: Svi smo našli svoju sreću!

Anastasija Ražnatović pojavila se na jednom događaju u prestonici, a usput i otkrila kako se provela na odmoru, da li uživa u ljubavi, ali i da li razmišlja o majčinstvu. Što se tiče primarne porodice, svi su našli svoju sreću u ljubavi.

Anastasija Ražnatović: Svi smo našli svoju sreću! Screenshoot/Instagram
Nedugo nakon boravka u Meksiku, Anastasija Ražnatović je otvorila dušu o gorućim temama, a koje njene obožavaoce naročito zanimaju.


Mlada pevačica se osvrnula na nedavni odmor, ali i istakla da joj ovaj put dečko nije pravio društvo.

- Bilo mi je fantastično, prijalo mi je malo da promenim sredinu. Bila sam sa najboljim drugaricama, godinama nisam putovala sa njima, uvek idem sa dečkom, tako da mi je to baš prijalo i mislim da ću to i češće da radim – priča Anastasija.

Prethodna godina za Ražnatoviće bila je i više nego uspešna na ljubavnom planu, pa je svako našao sreću u zajedničkom životu sa svojim partnerom.- Pa da, kao što znate, mama je sa Bogdanom, oni su 24h zajedno, Veljko je našao svoju sreću sa Bogdanom. Ja sam sa Đoletom, tako da je svako našao taj neki deo svog života koji je popunjen. Mi smo svakako zajedno jako često, ja dolazim kad sam u Beogradu, tu sam uglavnom kod mame, viđam se s njom bar 4 puta nedeljno i uvek se ispričamo, nas dve uvek imamo teme, ništa se specijalno nije promenilo, ona je na to navikla već godinama da ja živim sama ili sa drugaricom, ili sada sa dečkom, a ja uvek tu za nju, kao i ona za mene – zaključuje Anastasija.

Naime, pevačica sa dečkom Đorđetom Kuljićem već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi, a koju kriju od očiju javnosti.


- Ništa se ne razlikuje, ne mogu da kažem da je isto kao prvog dana jer smo se manje poznavali, ali isto nam je. Mi smo i ranije, kad nismo živeli zajedno, dosta provodili vremena zajedno, tako da je sve isto, samo je nekako nadograđeno – izjavila je Ražnatovićeva.

Na pitanje da li joj je proradio majčinski instinkt kada je njen brat Veljko dobio sina, pevačica se slatko nasmejala.- Apsolutno ne. Svi očekuje da jeste, pre nego što se rodio Željko, mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instinkt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega, i kada sam hodala po kući kao leš, shvatila sam da još uvek nisam za to, želim još malo uživam u svojoj mladosti, da putujem... Kad dođe dete, čovek mora biti posvećen njemu 100 posto, ali volela bih u nekom trenutku da se potpuno posvetim deci – zaključuje Anastasija.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>