Ostalo

Smeno

Koliko generacija traje porodično prokletstvo! Verujete li u ovo?

Od predaka smo nasledili izgled, način razmišljanja, spiritualnost, emocije. Koliko generacija traje porodično prokletstvo! Verujete li u ovo?

Koliko generacija traje porodično prokletstvo! Verujete li u ovo? Svet Plus


Mogu se naslediti i problemi sa bolestima zavisnosti, oboljenja, neuspesi i na tim "zamkama" porodičnog stabla treba raditi kako se ne bi ponavljale. 

Šamani i filozofi su odavno uočili značaj njihovog uticaja na nas i pribegavali su različitim spiritualnim čišćenjima.


Sve što nam se događa danas je posledica prošlosti. Ona utiče na naše partnerske odnose, emocionalnu stabilnost, fizičko zdravlje, osećaj patnje ili radosti, nivo uspeha...


Maksimalan uticaj suptilnih tela naših preminulih predaka ne prelazi četvrto koleno. Dakle, značajan uticaj seže do naših čukunbaba i čukundeda, ne dalje od toga.Izgubljene duše

Nisu sve smrti dobre, niti su svi preci dobronamerni. Zanimljivi su slučajevi iznenadnih smrti (automobilske, nesreće, misteriozne bolesti...) kada duša predaka doživi šok i ne uspe da napravi miran put na viši nivo. Duše tada ostaju zarobljene i pokušavaju da ostvare komunikaciju sa potomcima koji ih ne čuju.

Tada možemo imati osećaj teskobe, strah, nedostatak energije, a u najekstremnijim slučajevima, dešava se da vremenom sudbina krene u smeru pokojnikove sudbine.


Samoubistvo može da "zarazi" nekoliko narednih generacija i ako se ne tretira pravilno ova predačka trauma, dešava se da se u istoj porodici u nekoliko generacija sreću samoubice. U slučaju nesreća, čest je slučaj da duša pokojnika ostane na tom mestu, zaposeda prostor.


Ponavljanje sudbina

Čest je slučaj da siromašni roditelji koji su ceo život mukotrpno radili da bi stekli osnovne stvari za život, ulažu u naslednike i njihovo obrazovanje. Iako ovo rade iz najbolje namere, ostavljaju nam svoje neostvarene želje, životne modele, terete i ponavljajuće sudbine. Veliki broj ljudi ne ume da se otrgne od ovih uticaja i ceo život ima utisak da živi nečiji "tuđ život".


Zato je potrebno da se radi na porodičnom stablu, da se leče zamke i traume koje nam ono ostavlja. Tek tada preci postoju dobri i daju nam vetar u leđa na našem individualnom putu.


Uticaj prethodnih generacija

1) Prva generacija - Ja.
2) Druga generacija - predstavljaju naši roditelji i oni formiraju naše telo, zdravlje, prenose nam uverenja i sheme ponašanja.
3) Treća generacija - predstavljaju naše bake i deke i oni su odgovorni za naš intelekt, talente i sposobnosti.
4) Četvrta generacija - naše prababe i pradede i oni su odgovorni za našu radost i harmoniju u životu i naše materijalno blagostanje.
5) Peta generacija - naše čukunbabe i čukundede su odgovorni za našu bezbednost u životu.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>