Region

Svet

Region

Jedini izlaz 4. epizoda: Trudna ljubavnica, šok za šokom! (VIDEO)

Serija “Jedini izlaz” 4. epizoda biće emitovana na Super Star kanalu većeras u 21 čas! Trudna ljubavnica, šok za šokom! Ana puno toga saznaje u Splitu!

Jedini izlaz 4. epizoda: Trudna ljubavnica, šok za šokom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 24. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U nedelju, 2. maja, na programu je 4. epizoda.



Epizoda 4:


Ana odlazi u Split i pronalazi hotel gde je Saša odsedao. Od sobarice saznaje da je tamo često dolazio sa raznim devojkama, a da je poslednji put bio pre šest godina sa devojkom koja je bila trudna.


Ona potom otkriva i da je Saša imao kuću na ostrvu Žirje. Odlazi u tu kuću, ali ona je napuštena,a atmosfera u njoj je prilično jeziva.


Štrbčeva ćerka dolazi iz inostranstva na sahranu Malog Đoleta. Štrbac joj obećava da će rešiti slučaj, ali tenzije između njih dvoje idalje su jake.


Štrbac ne može da se pomiri da mu je ćerka lezbijka i da živi sa devojkom. Inspektor Tošić telefonom ucenjuje nekoga da će otkriti sve o slučaju Nataše Vranješ, ako mu ne isplati novac.


 

Jedini izlaz: Anđelka Prpić o Ani Kolar! Odakle vuče traume?!









Sinopsis: 


U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.




Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (4. epizoda) igraju: 

Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.



 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>