Zadruga

Parovi

Brutalno! Stefan Karić i Iva Grgurić prvi put oči u oči! (VIDEO)

Jovana je verovatno poželela da pobegne sa tog mesta! Brutalno! Stefan Karić i Iva Grgurić prvi put oči u oči! Nije ih štedela!

Brutalno! Stefan Karić i Iva Grgurić prvi put oči u oči! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Stefan Karić i Jovana su više puta spominjali Ivu kao i ostali zadrugari, neprekidno upoređujući Ljubisavljevićevu sa njom, a videćemo šta će se dalje dešavati između ovog para nakon konačnog suočavanja bivših partnera.


Iva Grgurić je svojim učešćem u sinoćnjoj epizodi Zadrugovizije definitivno izazvala brojne komentare, a naročito nakon njenog brutalnog obraćanja Tari i Ša i onoga što narod zapravo misli o njima.


Na red je došao i nastup Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević, a ovo je prvo suočavanje bivših partnera nakon Zadruge.  Iva se nije libila da prokomentariše Stefana i njihovo peckanje misica je gledala i slušala sa nevericom.

- Ćao, Stefane, kako si? Greška što su te stavili poslednjeg, preznojavao si se dok si došao na red - rekla je Iva Grgurić.

- Poslednje je najslađe - odgovorio je Stefan Karić.


- Super vam je izvedba, opušteniji ste. Nekad je bilo i bolje - dodala je Grgurićeva.

- Ne bih se baš složio. Svako ima svoje mišljenje, ti si na tom mestu da možeš da komentarišeš - odgovorio je Stefan.



Podsetimo, Stefan i Jovana su više puta spominjali Ivu kao i ostali zadrugari, neprekidno upoređujući Ljubisavljevićevu sa njom, a videćemo šta će se dalje dešavati između ovog para nakon konačnog suočavanja bivših partnera.

 

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić objasnili svoj odnos! (VIDEO)



 



 



 



Pripadnicima sedme sile nije bilo lako, a na osnovu njihovih glasova veliku pobedu odneo je fantastičan trio, koji čine Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.


Zatim je došlo vreme da se saopšti ko je dobio najveću podršku na društvenoj mreži Fejsbuk.

Voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca saopštili su da su to Kristijan Golubović, Kristina Spalević i Brendon, koji su kao nagradu dobili pakete koje je pripremio Veliki šef, a uručio im voditelj Darko Tanasijević. Kristijan je priznao da nije očekivao ovu nagradu, a zahvalio se svima koji su glasali.


Aktivni su bili i korisnici društvene mreže "Tik Tok" tokom ove noći i u ogromnom broju glasali za nastupe koji su im se najviše svideli na  "Zadrugoviziji". U momentu kada je napravljen presek, najviše glasova dobile su Paula Hublin, Milica Kemez i Monika Horvat.

Odmah je nastala opšta euforija u bekstejdžu, a one su kao nagradu dobile veliki paket Velikog šefa, kojim su se oduševile. Paula je naglasila da ovo nije očekivala, ali da je prijatno iznenađena.


Korisnici društvene mreže Instagram glasali su u velikoj meri na zvaničnom profilu rijaliti programa "Zadruga", a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović, koji su već osvojili nagradu novinarskog žirija.

Kada su saznali da su pobedili u ovoj kategoriji, ovi zadrugari počeli su da skaču od sreće, a kao vrednu nagradu dobili su pakete koje je spremio Veliki šef. Bora Santana je istakao da Kenan uvek osvaja Instagram nagradu, te je poručio da je on najzaslužniji za nju.


Došlo je vreme i da stručni žiri proglasi i svog pobednika.

Do samog kraja je bilo neizvesno, a na osnovu njihovih glasova, ovu veliku pobedu odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>