Region

Svet

Region

Jedini izlaz 1. epizoda: Misteriozni snimak! (VIDEO)

“Jedini izlaz” nova domaća triler serija, emituje se premijerno od 17. aprila vikendom na Superstar TV od 21.00. U subotu, 17. aprila, na programu je 1. epizoda. Misteriozni snimak stiže Ani putem mejla. 

Jedini izlaz 1. epizoda: Misteriozni snimak! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Šest godina od požara u noćnom klubu, Ana Kolar ne može da povrati sećanja na nesreću. Niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava.


Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo,  na mejl joj stiže misteriozni video snimak. Na njemu se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ.


Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen…



Seriju “Jedini izlaz” možete pratiti od 23. aprila i na RTS 1, vikendom od 20.05. U subotu, 23. aprila, na programu je 1. epizoda.

 

Jedini izlaz 2. epizoda: Sumnja u porodicu supruga! (VIDEO)







Sinopsis: 


U centru zbivanja je Ana Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina posle nesreće, Ana ne može da povrati sećanja na nesreću niti da se pomiri sa gubitkom muža. Ima problema u komunikaciji sa sinom, pije lekove, redovno ide kod psihijatra i na sastanke porodica žrtava. 


Kada konačno odluči da se sa sinom preseli u inostranstvo, na mejl joj stiže misteriozni video snimak na kome se vidi njen muž i Ana posumnja da je Saša živ. Kod inspektora Dejana Štrpca dolazi Mali Đole, nekadađnji školski drug njegove ćerke. Đole traži od Štrpca da proveri potencijalno ubistvo devojke po imenu Nataša Vranješ. Štrbac tome ne pridaje veliki značaj, sve dok Mali Đole ne bude ubijen.








Glavne uloge u seriji “Jedini izlaz” (1. epizoda) igraju: Anđelka Prpić, Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović, Joakim Tasić, Vukašin Jovanović i Vanja Ejdus.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 








Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>