Zadruga

Parovi

Maja Marinković će po izlasku iz rijalitija morati da se bavi tužbama!

Maja Marinković će po izlasku iz rijalitija "Zadruga 4" morati da se bavi tužbama, a sve zbog toga što je iznosila razne stvari na račun Aleksandre Nikolić. 

Maja Marinković će po izlasku iz rijalitija morati da se bavi tužbama! Screenshoot/Instagram




Ljubavni trougao Marko Janjušević Janjuš, Aleksandra Nikolić i Maja Marinković izaziva pažnju javnosti nedeljama unazad. Zbog ljubavi prema istom muškarcu Maja i Aleksandra konstantno upadaju u sukob.


Zbog svih burnih događaja između ove dve zadrugarke, "Pink.rs" okrenuo je sestru Aleksandre Nikolić, Jelenu, i pitao je za komentar Majinog i Aleksandriog odnosa.

- Podnela sam tužbu protiv Maje Marinković, biće tužena za sve što je rekla za moju sestru, mene i našu majku . Zgrožena sam njenim ponašanjem, taj fizički kontakt joj neću oprostiti- odgovorila je Aleksandrina sestra i otkrila kako se njihova majka Slovenka oseća:









- Katastrofalno se oseća, pod lekovima je za smirenje, nije lako gledati svoje dete tako! Ne bih više ništa komentarisala.

Prokomentarisala je ovom prilikom i odnos između Aleksandre i Janjuša:

- Mi se znamo od malena, njegova je greška što je išta pokušavao, trebalo je da ostanu drugari. Što se tiče njih dvoje, za mene su oni drugari i na tome će ostati.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>