Ostalo

Smeno

Hit! Oglasila se žena profesora Boričića! Morala sam da izađem!

Hit na interneti! Oglasila se žena profesora Boričića! Morala sam da izađem ali nisam htela da ga prekidam! Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek.

Hit! Oglasila se žena profesora Boričića! Morala sam da izađem! Screenshoot/Video
Zdenka Boričić, supruga Ivana Boričića, profesora na Medicinskom fakultetu, koja je neočekivano suprugu upuzala u kadar dok je držao onlajn predavanje, kaže za Kurir da joj je dosta neprijatno zbog ovog događaja koji je nasmejao brojne korisnike društvenih mreža.


Naime, Zdenka je sa profesorom bila u sobi dok je studentima pred kamerom držao predavanje, ali je morala da izađe iz prostorije, pa je, ne želeći da ga ometa, to pokušala da izvede na diskretan način. Desilo se upravo suprotno.


- Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu - kaže ova šarmantna gospođa.


Prof. Boričić rekao je ranije da mu uopšte nije drago što je taj snimak postao hit na društvenim mrežama, te da bi studentima bilo bolje da uče nego da se bave glupostima.

Video pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>