Lepota

Ljubav

Sofija Loren i Dženifer Lopez ovako pobeđuju starenje!

Jednostavno je! Sofija Loren i Dženifer Lopez ovako pobeđuju starenje! Mediteranska biljka podmlađuje i neguje kožu, jača njenu prirodnu barijeru, pruža joj elastičnost i blistavost i sprečava pojavu bora.

Sofija Loren i Dženifer Lopez ovako pobeđuju starenje! Screenshoot/Instagram
Postoji izvor mladosti, a čine ga vaš um, talenti i kreativnost koju unosite u svoj život i živote ljudi koje volite. Kad naučite da pijete vodu sa tog izvora, budite sigurne da ćete pobediti starenje, izjavila je legendarna Sofija Loren, koja ove godine puni 87 godina, a nikad se nije podvrgla plastičnoj operaciji ili ubrizgavanju botoksa. Ali ono što joj je uz talenat i kreativnost pomoglo da izgleda mladoliko čitavog života bilo je maslinovo ulje.


- Veliki sam fan organskog, devičanskog maslinovog ulja. Svakodnevno ga koristim u ishrani, ali i za negu kože, tačnije kao hidratantnu dnevnu kremu, umesto noćne kreme i mleka za telo. Ono je bogato antioksidansima, naročito vitaminom E, koji usporava proces nastanka bora. Maslinovo ulje je tajna moje lepote - izjavila je Napuljka koja je oduvek smatrana jednom od najlepših žena na svetu.


U sastojak koji svi imamo kod kuće kune se i Dženifer Lopez, koja je ušla u petu deceniju a koža joj izgleda sve blistavije i elastičnije. Ni ona nikad nije koristila botoks, a o maslinovom ulju je rekla sledeće:

- Isprobala sam sve, i kozmetiku iz apoteka i najskuplje kreme na svetu, ali se uvek vraćam tajnama koje mi je otkrila mama kad sam bila mlada. Maslinovo ulje je lek za kožu, kosu, nokte... To je magični sastojak iz prirode. I zaista, ono mojoj koži daje taj čarobni sjaj - izjavila je u reklamnom videu svoje bjuti kolekcije, koja, pogađate, sadrži proizvode na bazi maslinovog ulja. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Gloria

Povezane vesti:


>