Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi 6. epizoda: Dugo čuvane tajne isplivavaju na površinu! (VIDEO)

Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 6. biće emitovana na Super Star kanalu u nedelju 28. marta 21. čas. Veliborove dugo čuvane tajne isplivavaju na površinu! 

Kalkanski krugovi 6. epizoda: Dugo čuvane tajne isplivavaju na površinu! (VIDEO) Promo

U predhodnoj epizodi "kalkanski krugovi":


Dejan se vraća u Beograd kako bi porazgovarao sa svojim poslovnim partnerom Vlastom, inače ocem Mioninog bivšeg dečka Bojana.


Znatiželjna Miona krišom pretura po Veliborovim ličnim stvarima i naizlazi na uznemiravajuće otkriće.


Zabrinuti Velibor u Veri i njenoj majci Gordani traži saveznike za borbu protiv investitora Makse.Miona odlazi u provod sa novim društvom iz Dola, ali stvari ne polaze po planu. Istražujući ruševine u “Zabranu”, Svetlana se susreće sa nečim jezivim.


Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 6:


Nakon što je u prethodnoj epizodi pronašla uznemiravajuće otkriće među Veliborovim stvarima, Miona krišom prati Dejanovog strica do “Zabrana”.

Kroz razgovor sa Gordanom, Dejan otkriva sve više detalja iz opskurne istorije Dola.Miona i njeni novostečeni prijatelji se udružuju kako bi se suočili sa stvorenjem iz šume, ubeđeni da je u pitanju manijakSvetlana je vidno potrešena strašnim prizorom sa kojim se susrela u blizini dolovskih ruševina i počinje da se neočekivano ponaša.

Silom prilika, Veliborove dugo čuvane tajne polako isplivavaju na površinu.
Šestu epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u nedelju, 4. aprila, od 20.05 na RTS 1.Gledaoci se pitaju ko su dve devojčice rođene u Zabranu i da li su uopšte rođene dve devojčice? 


Da li je Magdalena Jakovljević Matić bivša Veliborova žena i ujedno sestra Verine majke... Saznaćemo uskoro!


 Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo


>