Region

Svet

Aca Lukas objavljuje novi album za City Records!

Aca Lukas objavljuje novi album za City Records! Osim albuma uskoro će se pojaviti i knjiga o životu Ace Lukasa koju je pripremio Vanja Bulić, a publika može da očekuje i film i seriju inspirisanu Lukasovim burnim životom.

Aca Lukas objavljuje novi album za City Records! Screenshoot/Instagram





Album “Uspavanka za ozbiljne bebe” Ace Lukasa biće dostupan na svim prodajnim mestima “City Recordsa”, na benzinskim stanicama, CD shopovima i preko svih digitalnih platformi od četvrtka 25. marta 2021. godine.



Ovaj album je u velikoj meri plod saradnje Ace Lukasa sa našim proslavljenim kompozitorima i tekstopiscima Draganom Brajovićem Brajom, Vladimirom Graićem i Leontinom Vukomanović, kao i sa producentom Sašom Mirkovićem.



Na albumu su pored 9 novih pesama “Uspavanka za ozbiljne bebe”, “Makina”, “Demon”, “Mama”, “Hotel”, “Lenka”, “Učila si od najboljeg”, “Duša prokleta”, “Stravično”, i tri dueta: “Kidaš me” sa Milicom Pavlović, “Problem” sa Majom Berović i “Niko kao ti” sa Danijelom Vranić.








Kako smo saznali iz Lukasovog PR tima, osim albuma uskoro će se pojaviti i knjiga o životu Ace Lukasa koju je pripremio Vanja Bulić, a publika može da očekuje i film i seriju inspirisanu Lukasovim burnim životom.


Kontroverzni pevač često je na meti tabloida zbog svog raskalašnog boemskog životnog stila, ali ga upravo zbog toga publika i obožava. Nesumnjivo je da će njegov album biti jedan od hitova godine.

Novi album Ace Lukasa “Uspavanka za ozbiljne bebe” moći će ekskluzivno da se i strimuje i sluša preko novog muzičkog streaming servisa Balkan mYUsic.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>