Region

Svet

Božo Vrećo: Online koncert 4. aprila! (VIDEO)

Bosanski pevač sevdalinki Božo Vrećo održaće online koncert 4. aprila 2021. godine od 20 časova! Publika u svojim domovima će imati priliku da čuje omiljene pesme u unplugged aranžmanima.

Božo Vrećo: Online koncert 4. aprila! (VIDEO) Promo




Ovo će biti jedinstvena prilika da svi poštovaoci Božine muzike iz celog sveta uživaju u istom koncertu, ujedno i podrže umetnost. Publika u svojim domovima će imati priliku da čuje omiljene pesme u unplugged aranžmanima.



„ Koncert zamišljam kao intimnu retrospektivu kroz sevdah i moje autorske kompozicije odevene u sevdaholiko ruho. Omaž starim doajenima i oda avangardi sevdalinke u modernom dobu, spajanje  zvuka istoka i Vizantije, zvuka Sefardskih jevreja iz Španije i naravno zvuci Bosanskog sevdisanja i karasevdaha. Prenos koncerta će biti iz Niša i samnom na sceni će biti moji fantastični muzičari i iskreni prijatelji koji dugo nisu radili pa se radujem našem muzičkom okupljanju. Iako će koncert biti online imaću uvid u poruke publike i odgovaraću na neka pitanja da bi barem malo nadomestio fizičku distancu. Želim da čujem zamišljeni aplauz, suze i smeh.“ izjavio je Božo i dodao:





„ Hvala za svu ljubav i potporu jer mi živimo za umetnost i kupovinom karte za online koncert doprinosite da u ovom vrlo neizvesnom vremenu u kome smo, mislite na nas i dajete nam podstrek za stvaranje. Verujte mi da ću i ovako osetiti vaš aplauz, vašu ljubav, koncert će, iako je online, biti čista emocija" završava sa ljubavlju Božo.


Karte za online koncert po ceni od 1500 dinara možete poručiti OVDE.  



Nakon uspešne kupovine, u PDF ulaznici dobićete link na kom ćete moći da pratite video sadržaj od 04.04.2021 od 20h (CET). Nije moguće pratiti sa istim kodom sadržaj na više uređaja istovremeno. Kako biste nesmetano pratili video sadržaja, potrebno je da imate stabilnu internet konekciju.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>