Tvoje lice zvuci poznato

Reality & TV Show

Vesti

milos bojanic najnovije vesti - strana 6

Miloš Bojanić vraćen na Pink

Miloš Bojanić vraćen na Pink

Folkeru i bivšem učesniku rijalitija „Dvor” Milošu Bojaniću, protiv kog je podneta krivična prijava zbog antisemitizma, od prošle nedelje ukinuta je zabrana pojavljivanja na televiziji Pink. Tako se jedan od najomraženijih učesnika rijalitija posle mesec i po dana prvi put pojavio na ružičastoj televiziji i to u jednoj od najgledanijih emisija „Nedeljno popodne kod Lee Kiš„.

Pročitaj više

Miloš Bojanić pokazao rak kože (Foto)

Miloš Bojanić pokazao rak kože (Foto)

Kada je Miloš Bojanić prilikom posete predstavnicima jevrejske zajednice izjavio da je žrtva bombardovanja jer je zbog osiromašenog uranijuma oboleo od raka kože, mnogi mu nisu verovali! Nepoverljivi ljudi su smatrali da je to njegov način da izbegne odgovornost povodom optužbi za govor mržnje u „Dvoru“.

Pročitaj više

Miloš Bojanić: Rak kože sam dobio od stresa na Farmi

Miloš Bojanić: Rak kože sam dobio od stresa na Farmi

Izjavu da se ne oseća krivim Miloš Bojanić dao je juče u Palati pravde na saslušanju pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda Rašom Jankovićem. Tom prilikom je otkrio da je rak kože dobio na Farmi zbog prevelikog stresa! Folk pevač se u pratnji advokata Milana Latinovića iz advokatske kancelarije Dragana Gojkovića pojavio u sudu kako bi bio saslušan u postupku koji je protiv njega pokrenuo državni tužilac Tomo Zorić zbog govora mržnje u rijalitiju „Dvor“, a na izlasku je  najpre rekao:

Pročitaj više

Miloš Bojanić ima rak kože (Video)

Miloš Bojanić ima rak kože (Video)

Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv Miloša Bojanića i Maje Nikolić zbog govora mržnje tokom rijalitija „Dvor“. Kako je pre nekoliko dana odloženo pevačevo pojavljivanje pred istražnim sudijom, on je zakazao sastanak sa Aleksandrom Nećakom, predsednikom Saveza jevrejskih opština.

Pročitaj više

Miloš Bojanić se uplašio tužbe

Miloš Bojanić se uplašio tužbe

Istražni postupak koji je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo povodom vređanja Jevreja uplašio je Miloša Bojanića, koji je upravo zbog toga odložio odlazak na skijanje u austrijski Inzbruk. On je sa suprugom Brankom juče trebalo da otputuje, ali mu je najavljena tužba poremetila planove.

Pročitaj više

Dvor: Maja i Miloš na saslušanju

Dvor: Maja i Miloš na saslušanju

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istražni postupak protiv Maje Nikolić i Miloša Bojanića zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje nacionalne, verske i rasne mržnje i netrpeljivosti, zbog antisemitskih izjava datih u rijaliti programu "Dvor". Na zahtev tužilaštva, istražni sudija Višeg suda saslušaće dvoje osumnjičenih, kao i svedoke, učesnike ovog rijalitija, koji su bili prisutni kad su sporne izjave date.

Pročitaj više

>