Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Alen Hadrović napustio rijaliti Zadruga 4! (VIDEO)

Noćas je održano još jedno izbacivanje i Alen Hadrović taj koji je napustio rijaliti "Zadruga 4". Tara Simov je odnela ubedljivu pobedu!

Izbacivanje: Alen Hadrović napustio rijaliti Zadruga 4! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Alen Hadrović se nakon izbacivanja našao kod Dušice Jakovljević gde su porazgovarali o aktuelnim temama, kao i njegovoj ljubavi sa Majom Marković.Pomešane su mi emocije, ne znam šta bih rekao. Pojačane su emocije, a Maja i ja smo uspeli da hendlujemo. Nekako, mislim da ćemo napolju tek da uživamo - rekao je Alen.

Ljubav je pobedila? - dodala je voditeljka.


Pa da, teško je bilo, imali smo naše rituale, i bilo mi je najbitnije da ona ostane jaka psihički. Bilo mi je u glavi uvek... Što me više napadaju ja idem protiv svih. Sve je bilo na nju, svi su udarali na nju, tako da, meni jeste ta greška tu u glavi, jer je u javnosti, ali to nije razlog da je osudim, ostavim, volim je dokazaćemo sve napolju. Sačekaću je i ta veza će se krunisati nečim lepim - rekao je Alen Hadrović.Zamolila me je da ne bude vođa, da ne izazivamo pažnju tokom dodele, ne treba nam osuda, komentari... - rekao je Alen potom.Tara i Ša? - pitala je Dušica.

Svađaće se jako, ali će ostati zajedno! To je ljubav, iako se raspravljaju - dodao je Hadrović.

Mina Fran? - nastavljala je Dušica.

Aleks i Janjuš će nešto pokušati, Čorba i Maja isto... Moj favorit je Kristijan ili Paula - završio je Alen Hadrović.
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>