Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi 4. epizoda: Dejan probleme u Dolovu shvata lično!

Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 4. biće emitovana večeras na Super Star kanalu u 21. čas. Dejan počinje da probleme u Dolovu shvata lično i rešen je da otkrije ko stoji iza surovih pretnji upućenih meštanima.

Kalkanski krugovi 4. epizoda: Dejan probleme u Dolovu shvata lično! Promo


U predhodnoj epizodi "Kalkanski krugovi":Meštani su uznemireni zbog napada na Ljubu. Dejan i Vera obnavljaju romansu iz mladalačkih dana.


Ispostavlja se da je Maksa angažovao Svetlanu, službenicu Zavoda za zaštitu spomenika kako bi proučila ruševine skrivene u šipražju „Zabrana“. Mesta gde Maksa namerava da gradi svoj hotelski kompleks.Međutim, prošlost Svetlanine porodice direktno je isprepletana sa tajnovitom prošlošću Dola. Prateći neobično stvorenje, Miona odlazi ka „Zabranu“. Stefan kreće za njom…
"Kalkanski krugovi" epizoda 4:


Borina ćerka, Milanka, vraća se iz Beograda u Dol kako bi pokušala da izađe na kraj sa ličnim problemima.


Dejan počinje da probleme u Dolovu shvata lično i rešen je da otkrije ko stoji iza surovih pretnji upućenih meštanima.Razlike između Dejana i njegovog strica Velibora su sve očiglednije, a njihov odnos se pogoršava. 

Četvrtu epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u nedelju, 27. marta, od 20.05 na RTS 1.

“Kalkanski krugovi” su nova domaća serija, koju od 13. marta premijerno pratimo, vikendom u 21.00, na kanalu Superstar TV. U nedelju, 21. marta, na programu je 4. epizoda.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>