Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi 3. epizoda: Neobično stvorenje u Zabranu! (VIDEO)

Sledi šok! Serija "Kalkanski krugovi" epizoda 3. biće emitovana na Super Star kanalu u subotu u 21 čas. Miona prati neobično stvorenje u Zabranu!

Kalkanski krugovi 3. epizoda: Neobično stvorenje u Zabranu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram


U predhodnoj epizodi serije "Kalkanski krugovi":Nakon što Mionin problematični bivši dečko, Bojan, pokuša da je odvede iz Dola u Beograd, Miona staje na očevu stranu. Ona odlučuje da ostane u Dolu.

Stric Velibor počinje da se neobično ponaša i da krišom odlazi u šumu Zabran.

Dejan se posle mnogo godina ponovo susreće sa svojom simpatijom iz mladalačkih dana, Verom. Ona je sada seoska učiteljica i glavna protivnica Maksinih sumnjivih planova za izgradnju hotelskog kompleksa.


U međuvremenu, Miona i Maksin sin, Stefan, počinju da provode vreme zajedno.

 

Šta rukopis otkriva o vašoj ličnosti? Tajnu kriju slova T i I!

"Kalkasnki krugovi" epizoda 3:


Meštani su uznemireni zbog napada na Ljubu. Dejan i Vera obnavljaju romansu iz mladalačkih dana.


Ispostavlja se da je Maksa angažovao Svetlanu, službenicu Zavoda za zaštitu spomenika kako bi proučila ruševine skrivene u šipražju „Zabrana“. Mesta gde Maksa namerava da gradi svoj hotelski kompleks.

Međutim, prošlost Svetlanine porodice direktno je isprepletana sa tajnovitom prošlošću Dola. Prateći neobično stvorenje, Miona odlazi ka „Zabranu“. Stefan kreće za njom…

Treću epizodu serije “Kalkanski krugovi” možete pogledati i u subotu, 26. marta, od 20.05 na RTS 1.

 

Sanovnik prema vašem znaku Zodijaka!
Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice za selo Dol — Petrovića i Đorđevića. Istorija sukoba dveju familija seže sve do početka 20. veka, ali živopisno selo Dol vešto krije tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih motiva likova.Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo


>