Style

Ljubav & Sex

Škorpija, mesečni horoskop za april 2021. godine!

Škorpija, mesečni horoskop za april 2021. godine! Preko posla moguća i ljubav! Pogledajte šta vas još očekuje u sledećem mesecu.

Škorpija, mesečni horoskop za april 2021. godine! Svet Plus


Posao: Ukoliko ste nezaposleni i tražite da budete angažovani, već ste imali priliku da nešto konkretno dobijete, ali možete da budete u priči koja vam daje mnogo više poslova na kraći rok ili malo manje angažovanja vremenski. Više se radi o produktivnosti na koju računate u svakom slučaju.

Ne privlače vas poslovi gde morate da ostanete duže vreme ili tamo gde se vrednuje produženo radno vreme. Oni koji su već neko vreme angažovani neće biti toliko van poslovnih aktivnosti koje u ovom trenutku ne razumeju koliko će morati sve da rade. Trud će vam se isplatiti, višestruko.

 

Soda bikarbona u kombinaciji sa ovim postaće vaše nezamenljivo sredstvo!

Ljubav: Preko polja posla možete ući u jednu ljubavnu vezu, koja bi proizašla iz prijateljstva na koje niste računali da će da krene u tom pravcu.

Poslovna sredina vam je važna za ljubavni segment naročito, kada je u pitanju vaš pretpostavljeni. Imate izraženu seksualnost, koja umnogome može da oblikuje vaše izbore. Ovo naravno ne važi za zauzete predstavnike vašeg znaka, koji su u mirnijoj luci.

Zdravlje: Preporučuje se mnogo više tečnosti i vitamina, kako biste predupredili lošu krvnu sliku.


 

Ovo se prenosi generacijski: Šta nasleđujemo od majke, a šta od oca?

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21


>