Style

Ljubav

Vaga, mesečni horoskop za april 2021. godinu!

Vaga, mesečni horoskop za april 2021. godinu! Još sa početka ovog meseca ono što uradite može da vam donese solidnu zaradu u druge dve dekade. 

Vaga, mesečni horoskop za april 2021. godinu! Svet Plus





Posao: Još sa početka ovog meseca ono što uradite može da vam donese solidnu zaradu u druge dve dekade. Ne zaboravite da uspeh ima svoju cenu koju ćete vi solidno platiti kroz utrošeno vreme. Neka vam to ne predstavlja opterećenje što ste morali u datom trenutku da budete na datom mestu na uštrb drugih obaveza, kada ste na dobitku, koji možete da očekujete raširenih ruku.

Isuviše ste okupirani novčanim prilivima, pa je taj vaš stav pomalo iritirajući, kada su u pitanju konkretne ideje i kvalitet samog rada. Budite dovoljno skoncentrisani na ono što radite kako ne biste imali prigovor od svog šefa. U svakom slučaju očekujte dobar novčani priliv.






Ljubav: Ukoliko ste već duže vreme vereni, neće biti problema da javno iznesete svoj stav kada je u pitanju nešto konkretno što može da vam se desi kao na primer brak.

Ne pomišljajte na drugačiju soluciju na koju biste dugo čekali ukoliko ste isuviše kolebljivi, po pitanju konkretizacije kada je vaš ljubavni život u pitanju. Oni koji su slobodni mogu biti prijatno iznenađeni mlađom osobom, koja bi vam donela malo više elana bez obzira kog ste pola.





Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, nećete imati loše simptome osim povremenu potrebu da se javite lekaru, kako biste promenili terapiju.


 

Posni ručak: Krompir iz rerne sa šampinjonima i prazilukom!


Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>