Zdravlje

Ljubav & Sex

Muči vas nesanica? Recite joj zbogom uz trik za 7 sekundi!

Muči vas nesanica? Recite joj zbogom uz trik za 7 sekundi koji su koristili vojnici, a možete da probate i metodu "4-7-8" koja, po rečima stručnjaka, garantuje da ćete utonuti u san za manje od minuta, kada se budete uvežbali!

Muči vas nesanica? Recite joj zbogom uz trik za 7 sekundi! Svet Plus
Ljudi koje muči nesanica se često pitaju kako najbrže zaspati, a postoje zgodni trikovi koji u tome pomažu!

Isprobajte trik koji koriste vojnici, a možete da probate i metodu "4-7-8" koja, po rečima stručnjaka, garantuje da ćete utonuti u san za manje od minuta, kada se budete uvežbali.

Ovaj trik ne zahteva nikakve dodatne predmete, uslove u sobi kao što su svetlost, temperatura, nije poželjno čak ni da se koncentrišete previše već da budete opušteni.

 

Branimir Nestorović: Umesto diklofenaka popijte čaj od ove biljke!Udobno se smjestite i zatvorite oči. Postavite vrh jezika tačno iza gornjih jedinica i držite ga tu sve vrijeme, važno je da ga ne pomjerate. Udahnite kroz nos, polako brojite do četiri. Držite dah sedam sekundi.


Izdahnite kroz blago otvorene usne i slobodno ispustite zvuk kao da tiho zviždite ili "imitirate" vetar. Neka izdisanje traje osam sekundi. Ponovite četiri puta.Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 

Mesečni horoskop za april 2021. godine - Lav!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/srbijadanas.com


>