Zadruga

Parovi

Zadruga 4: Skandalozna istina o Maji Marinković! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga 4" upala sa makazama u stan bivšeg i isekla mu stvari! Od drugog bivšeg uzela ogromnu svotu novca... Skandalozna istina o Maji Marinković!

Zadruga 4: Skandalozna istina o Maji Marinković! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Lepi Mića upitao je Maju Marinković od koga je uzela ogromnu svotu novca u vrednosti od 27.000 evra, na šta je ona skočila i demantovala te navode, a onda je progovorio i Branislav Radonić Brendon.


Rekla mi je jedna moja drugarica da si ti iskompleksirana osoba, kaže da si bila ružna, da si imala kompleks što se tiče garderobera, priča da ti je Taki kupio ovo ili ono, to ništa nije istina. Kupovala si sebi garderobu. Onda mi je ispričala, da si se zabavljala sa jednim likom iz Beča i da ti je on dao novac da kupiš stvari - ispričao je Brendon.

Sponzoruša i prostitutka nisam bila, ja sam svoje muškarce plaćala. Ja bih volela da sam namazana i išlifovana žena za to, ja imam svoj auto, svoj stan, meni je to obezbedio otac, njemu je njegov otac - ispričala je Maja.

Zanimljivo je što moj telefon snima te razgovore, ti znaš tu osobu, znaš, naša bivša drugarica. Istina je da si provalila u Janjušev stan, da si našla na trafici neke makaze, da si mu sekla garderobu - dodao je Brendon.Da, to sam ja priznala, da, istina je, tačno - potvrdila je Marinkovićeva.


Pričala je da Mensur ima najveći, najmoćniji polni organ, ali to je istina, Maja se hvalila toj drugarici, sa kojom više nije dobra, da Mensur ima ogroman polni organ, evo Mina kaže da je to tačno - dodao je Radonić.

Pravila sam scene, kada sam saznala za tu devojku, što ga je dovela na putu do mene - rekla je Maja. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>