Region

Svet

Region

Eva Ras pravila dramu na snimanju filma!

Eva Ras pravila dramu na snimanju filma! Menjali smo scenario zbog nje, ali nema veze, neka je ona pomogla na dan i 1/3 umesto dogovorena dva, nek je ona nama živa i zdrava, rekao je reditelj.

Eva Ras pravila dramu na snimanju filma! Screenshoot/Instagram




Glumica Eva Ras revoltirana je zbog ponašanja pevačice i bivše rijaliti učesnice Kristine Kije Kockar na snimanj filma "Ludnica subotnje večeri", na kojem su zajedno radile. Sada je reditelj otkrio pravu istinu.


Prava drama između glumice Eve Ras i pevačice Kristine Kije Kockar nastavila je da se odvija i van filmskog seta na kome su zajedno radile.


Eva i Kija bile su deo studentskog filma "Ludnica subotnje večeri", mladog reditelja Gorana Nikolića, a Eva je bila iznenađena, kako kaže, nadmenošću Kockareve:

- Ona je rijaliti zvezda, ona je jedno izgubljeno stvorenje. Igrala sam sa njom u jednom studentskom filmu. Bila je jako ljubazna sa mnom, ja sa njom. Nismo imale zajednički kadar. Zamislite, dobila je prvu filmsku ulogu kod studenata filmske režije, i znate šta je radila? Menjala je scenario - govorila je Eva pa nastavila:

Koja je to nadmenost, izglubljenost na ovom svetu? Da ona koja nema pojma šta je filmski jezik, jer filmski je kao i kineski jezik, ako ga niste naučili, vi taj jezik ne znate. Ja sam napustila snimanje tog filma, nisam ni znala šta je, ja sam dva dana snimala, treći dan je ona došla, nastao je haos u ekipi, ja sam pet sati čekala, kad nije krenulo, ja sam otišla kući. Pre neki dan sam od studenata saznala da je Kija Kockar menjala scenario - rekla je glumica ogorčeno za Glamur.






Sada se oglasio i Nikolić i demantovao Evu. Naime, on je objasnio da je upravo ona pravila drame na snimanju:

- Menjali smo scenario zbog Eve, ali nema veze, neka je ona pomogla na dan i 1/3 umesto dogovorena dva, nek je ona nama živa i zdrava - napisao je na Instagramu.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>