Style

Ljubav

Bik, mesečni horoskop za april 2021. godine!

Bik, mesečni horoskop za april 2021. godine! Oni koji su slobodni imaju šansu da upoznaju nekoga preko polja posla i da uđu u tajnu ljubavnu vezu.

Bik, mesečni horoskop za april 2021. godine! Svet Plus






Posao: Još uvek osećate potrebu da se redovno dostavljaju urađeni zadaci i nemate nameru da drugačije postupite, u prvoj dekadi meseca aprila. Do promene dolazi, kada se već oseća zamor poslovnom situacijom, gde uporno želite da postavite sve na svoje mesto, ali ćete imati i dodatni pritisak na tom putu.

Budite istrajni i pokušajte da se povremeno opuštate, kada su obaveze u pitanju. Ne dopuštajte sebi pritisak koji će u suštini proći već početkom sledećeg meseca. Imate osećaj da nemate dovoljno energije i da bi trebalo mnogo toga da promenite na polju posla. Fokusirajte se na sticanje znanja u tišini, ukoliko ne možete mnogo toga da promenite. Biće boljih dana.





Ljubav: Oni koji su slobodni imaju šansu da upoznaju nekoga preko polja posla i da uđu u tajnu ljubavnu vezu. Privlačite jake ličnosti dosta odrečite, koje imaju stav. Mars je njihov zaštitnik i koji im daje na samopouzdanju. Ovan bi mogao da bude odličan izbor, a naročito ukoliko ste predstavnica znaka Bika. Nećete imati loše aspekte ili eventualne svađe tokom dužeg perioda ovog meseca.



Zdravlje: Višak tečnosti u organizmu može da vam napravi problem.




Viber

Autor: O.J
Izvor: astrofon21

Povezane vesti:


>