Region

Svet

Maja Marijana sa 15 godina mlađim dečkom! Ne priznajem brojke u ljubavi!

Pevačica Maja Marijana u vezi sa 15 godina mlađim dečkomi! A Maja kaže da sa njim ide na utakmice i da navijaju zajedno, pa dodaje, ne priznajem brojke u ljubavi!

Maja Marijana sa 15 godina mlađim dečkom! Ne priznajem brojke u ljubavi! Screenshoot/Instagram
Maja Marijana iznenadila je kolege na jednoj privatnoj proslavi kada se pojavila ruku pod ruku sa 15 godina mlađim dečkom, košarkašem Nenadom.

Neko vreme se nije oglašavala, a onda je otkrila da joj je zgodni Nenad preokrenuo planove što se ljubavi tiče."Pa, zašto da se uvek bavimo brojkama? Brojke priznajem samo u poslu, znači matematika i pare su to, a kad je reč o ljubavi, onda one ne postoje za mene"


Neko vreme se nije oglašavala, a onda je otkrila da joj je zgodni Nenad preokrenuo planove što se ljubavi tiče.


- Sa njim idem na utakmice, navijamo zajedno, on ima svoje zanimanje, ja svoje, tako treba da ostane. On je visok čovek, ima dva metra, ja sam pored njega kao patka. Upoznali smo se slučajno preko prijatelja, ja nisam razmišljala o ljubavi, ali kada sam stavila veliku tačku, ona se razlila - rekla je Maja za "Ekskluzivno".

Folkerka ima jasan stav kad je u pitanju razlika od 15 godina između njih.

- Pa, zašto da se uvek bavimo brojkama? Brojke priznajem samo u poslu, znači matematika i pare su to, a kad je reč o ljubavi, onda one ne postoje za mene - kazala je ona.Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs


>