Ostalo

Smeno

Malenom psu nisu davali velike šanse! Tili je sada zvezda interneta!

Kažu da je najčusniji pas! Kada pogledate video shvatićete koliko je ustvari sladak! Malenom psu nisu davali velike šanse za život ali Tili je sada zvezda interneta!

Malenom psu nisu davali velike šanse! Tili je sada zvezda interneta! Screenshoot/Instagram
Posle gledanja fotografije na kojoj je pas Tili mnogi veruju da je u pitanju fotomontaža jer kuca ima skraćenu kičmu i samim tim izgleda zaista čudno. Uprkos tome što pogled na ovu životinju kod nekih izaziva tugu, a kod nekih smeh, radi se o ljubimcu koji ima veoma srećan život.


Tili izgleda veoma čudno jer izgleda kao da joj nedostaje srednji deo tela između prednjih i zadnjih nogu. Međutim, ovo nije razlog da se ismeva ovaj mali psić.


Kako je objasnio njen vlasnik na Instagramu, Tili pati od veoma retke bolesti nazvane sindrom kratke kičme, što znači da je kičma ovog malog tibetanskog španijela kraća zbog gentskog defekta.Mnoge rase mogu da budu rođene sa ovim sindromom, ali je veoma redak slučaj. Tokom 2016. prijavljeno je samo 14 pasa u svetu koji pate od ovog defekta.

Međutim, uprkos tome što njeno stanje deluje dramatično, za neke tužno, to ne utiče mnogo na Tili koja ne trpi nikakve bolove niti ima duge zdravstvene probleme.

Ovaj slatki psić samo izgleda pomalo čudno, ali u svakom drugom pogledu je reč o normalnom i simpatičnom psu.


Sadašnji vlasnik ju je uzeo kada je bila štene a sada ima već dve godine, uprkos tome što joj veterinari odmah po rođenju nisu davali previše šanse za život.Tili je i zvezda je interneta. Na TikToku ima skoro 100.000 obožavalaca, a njen nedavni video je imao 5,6 miliona pregleda i 443.000 lajkova.


Video pogledajte OVDE


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>