Region

Svet

Grupa Hurricane: Loco Loco pesma Srbije za Evrosong 2021. godine!

Fanovi takmičenja prošle godine pevali su "Hasta la Vista" i navijali za našu grupu "Hurricane", a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku - "Loco Loco" koja će biti pesma Srbije za Evrosong 2021.

Grupa Hurricane: Loco Loco pesma Srbije za Evrosong 2021. godine! Screenshoot/Instagram
Grupa Hurricane, prošlogodišnje pobednice Beovizije, predstavljaće Srbiju ove godine na Pesmi Evrovizije u Roterdamu pesmom "Loco loco", koja je upravo objavljena.

Fanovi takmičenja prošle godine pevali su "Hasta la Vista" i navijali za našu grupu, a sada neće moći da zaborave još jednu reč na španskom jeziku - "Loco Loco" koja će biti pesma Srbije za Evrosong 2021.

Muziku za ovogodišnju takmičarsku numeru "Loco Loco" pisao je Nemanja Antonić, dok je tekst napisala članica grupe Hurricane Sanja Vučić. Aranžman je, zajedno sa Nemanjom Antonićem, radio Darko Dimitrov.


Grupa Hurricane pobedila je prošle godine na Beoviziji, ali zbog pamndemije korona virusa otkazana je Evrovizija, pa nas devojke koje čine popularni sastav nisu predstavile pesmom "Hasta la Vista".


Po pravilima, Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vućić, članice grupe "Hurricane", novom pesmom "Lolo Loco" predstaviće Srbiju na Evrosonu, a nastupiće u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>