Zadruga

Parovi

Staniju Dobrojević sam video bez šminke. Uplašio sam se!

Bivši zadrugar Petrući izneo je svoje mišljenje. Staniju Dobrojević sam video bez šminke. Uplašio sam se! Nije on zao, samo ga ubiše kompleksi, lav u horoskopu, egoista, mora da bude najjači i najbolji, mišljenje je bivšeg cimera Petrućija o Vladimiru Tomoviću!

Staniju Dobrojević sam video bez šminke. Uplašio sam se! Screenshoot/Instagram





U emisiji ''Pitam za druga'' kod Kendija i Pande na ''Red'' televitiji gostovao je Marko Petrušević Petrući. Govorio je na razne aktuelnosti iz ''Zadruge 4''.


Osvrnuo se na svoj odnos sa Vladimirom Tomovićem:

On mi je pomogao, poštovao sam ga, prebacio mi je nešto oko Stanije, ja sam se izvinio, i on posle rijalitija pričao da će da mi izvuče uši. Ja ga pozovem i pitam: ''Đe si kralju, čujem da hoćeš da mi izvučeš uši?'', a on kaže ''Kad dođem u Beograd zvaću te pa ćemo se pobiti, videćeš ti ko je Vladimir Tomović!'' - istakao je Petrući, pa nastavio:

Šta mislim o njemu? Šteta za njega, duhovit je dečko, ali ga ubijaju kompleksi. Samo kad ga vidim u gradu ja ću da se branim, pošto smo se tako dogovorili, kad se vidimo biće ''bum-bum''. Istripovao se, malo je ''si*a'', napadao je Gagija, Miću... ljudi koji nisu za tuču, a uplaši se Kristijana. Nađi nekog ko je tebi pandan, ko je hrabar neće napadati Gagija i Miću, već Kroistija. Nije on zao, samo ga ubiše kompleksi, lav u horoskopu, egoista, mora da bude najjači i najbolji - istakao je Marko.





A na pitanje ''Da li si i dalje zaljubljen u Anu Korać?'', Petrući odgovara ovako:

Nikad jače nisam bio zaljubljeniji nego sad. Kad ste pomenuli Anu Korać, ja sam zaboravio svoju devojku od te silne ljubavi. Možda i raskine devojka sa mnom zbog Ane Korać. Lepo izgleda, ali nisam bio zaljubljen u nju - kaže Petrušević.


Najlepša učesnica ''Zadruge 4''?

Tara, lepa je Tara devojka i Mina je mnogo lepa prirodno. Staniju sam video bez šminke u drugoj sezoni, ja se uplašio - priča Petrući.



 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/red.tv

Povezane vesti:


>