Svet

Region

Memoari najpoznatije Plejboj zečice Holi Medison! Htela je da se ubije!

Potresni memoari najpoznatije Plejboj zečice Holi Medison, "Down the Rabbit Hole", iz 2015. godine, predložak su nove serije Sony TV-a koja će otkriti mračne strane života u poznatoj vili Hjua Hefnera. Htela je da se ubije zbog svega što je doživljavala...

Memoari najpoznatije Plejboj zečice Holi Medison! Htela je da se ubije! Screenshoot/Instagram
Holi je u njima progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejboj carstva i drogiranim orgijama u kojima su zečice bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

“Znale smo da je to prećutni uslov za boravak u vili”, rekla je Madison, koja je bila Hefnerova najduža devojka.


Krenuli su da se zabavljaju kada se ona uselila u njegovu vilu 2001. godine, a on je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama te joj nije dao da zarađuje van njegovog carstva. Dok su bili u vezi govorila je kako želi da se uda za njega i da mu rodi decu, a i Hefner je tvrdio da će biti s njom do kraja života, međutim, 2008. godine su ipak prekinuli. Madison je njihov prekid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.


Dok mu je još bila devojka, postala je zvezda rijaliti šoua “Girls Next Door” koji je, uz njen, pratio i živote još dve Plejboj zečice, Bridžet i Kendre, s kojima je Hefner takođe bio posebno prisan.

Život u zloglasnoj vili Holi je opisala kao “pakao”, a priznala je i da je planirala da izvrši samoubistvo.

Hefner je redovno kritikovao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom, zbog čega je mislila da joj je oduzimanje vlastitog života jedini izlaz.


- Nisam mogla to više da podnesem. Mislila sam se udavim kako bih pobegla od tog suludog života - napisala je u svojim memoarima.

Kad je napokon napustila Hefnera i vilu, zamenila ju je zečica Kristal Haris s kojom se Hefner oženio 2012. godine, i bili su u braku sve do njegove smrti 2017. godine. Haris je Madison često u javnosti kritikovala i prozivala je da je sve što je napisala u memoarima izmislila samo jer je Hefner nije oženio.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>