Style

Ljubav

Oprez kada su velike tajne u pitanju! Merkur vlada iz senke do 15. marta!

Posle duge tri nedelje konfuzije, turbulencija i pomešane energije, prvi retrogradni Merkur se zvanično završio 20. februara. Oprez kada su velike tajne u pitanju! Merkur vlada iz senke do 15. marta!

Oprez kada su velike tajne u pitanju! Merkur vlada iz senke do 15. marta! Svet Plus
Merkur je u svojoj senci i kreće se postepeno ka direktnom hodu.Iako Merkur više nije retrogradan, to još uvek nije razlog za slavlje, jer u svojoj senci, on može na površinu vratiti sve ono što ste započeli tokom trajanja retrogradnog hoda, kao i test koji će vas podstaći da iskoristite sve što ste tokom njegovog retrogradnog hoda naučili.


Merkur će u naredne dve nedelje biti u senci. Ova planeta komunikacije prelazi Jupiter i stepene retrogradnosti, što nas angažuje da shvatimo stvari na dubljem nivou.
Ova energija dovodi do toga da ponovo procenite određene situacije, odnose i isterate istinu na površinu. Tajne koje su dugo bile skrivane, sada imaju tendenciju da izađu na svetlost. Ovakav uticaj Merkura završava se 13. marta, kada Merkur napokon napušta svoju postretrogradnu senku.Još uvek nismo izašli iz šume zabluda, jer ova energija može dovesti do grešaka, zbunjenosti, preispitivanja i velikih promena, samo u manjem obliku nego kada je Merkur u retrogradnoj fazi.


Ipak, ovaj period ima i svoje pozitivne strane, a to je korišćenje mudrosti koju smo stekli iskustvom iz retrogradne faze. Sada je red da sve što ste naučili primenite u praksi. Sve ono što je krenulo po zlu tokom retrogradnog ciklusa sada možete ispraviti ako se dovoljno trudite i ne ponavljate stare greške.Budite spremni da oprostite, da rešite karmičke čvorove i pogrešno protumačene znakove. Neke teške reči brišu se dobrim delima, a postoji velika šansa za obnavljanje ljubavnih, porodičnih i prijateljskih odnosa.Srećna okolnost je što je Merkur u senci u znaku Vodolije - inovativnom znaku koji razmišlja unapred i ima sjajne mentalne sposobnosti.

Merkur u senci je vreme pokazivanja naučenog, više svesti i ispravljanje loših postupaka, otvarajući vrata nekih novih mogućnosti koje će nam u narednom periodu oplemeniti život.

Sledeći retrogradni Merkur očekuje nas 23. maja, a do tada srećno!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>