Region

Svet

Goca Božinovska razočarana nakon izjave Nebojše Tubića Žabca!

Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, a sada me ne vadi iz usta. Goca Božinovska razočarana nakon izjave Nebojše Tubića Žabca, da ju je Šijan izbacio iz kuće sa dvoje male dece.

Goca Božinovska razočarana nakon izjave Nebojše Tubića Žabca! Screenshoot/Instagram
Goca Božinovska reagovala je na tvrdnje bivšeg partnera Nebojše Tubića Žabca da ju je njen prvi suprug Zoran Šijan izbacio sa decom na ulicu.


Pevačica je zgranuta ovim rečima, pa je objasnila kako se situacija zaista odvijala kao i u kakvim je odnosima sa Žabcem:

- U Kraljevu sam, slabo gledam televiziju, a onda me odjednom svi zovu da mi prepričavaju šta je Žabac rekao o meni. Mama mi je polumrtva, žena je fenomen ali je živa. Istina je da sam mu prva dolazila u posetu kada je bio u zatvoru, ali kao prijatelj. Bio je prema meni dobar čovek i ja sam ga zbog toga maksimalno ispoštovala - kaže Goca za STAR.


-Šta mu treba sada da spominje Tajland, da li sam bila sa njim ili nisam. Verovatno su to posledice ranjavanja, pa posle toliko godina sve to pominje. Znam ga toliko godina i nikada ništa iz prošlosti nije pričao, a sada me ne vadi iz usta. Lupa gluposti i priča nebuloze da me je Šijan izbacio sa dvoje male dece . To nije tačno, nije me izbacio niko na ulicu nego sam se ja sa decom preselila u stan i nastavila svoj život. Čuj, izbacio me, nego Žabac ima takav žargon kada priča - zaključila je pevačica. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>