Region

Svet

Marija Šerifović posetila Minju Matić na lečenju u Americi!

Gest pevačice oduševio je sve! Marija Šerifović posetila Minju Matić na lečenju u Americi! Marija je iz Amerike objavila fotografiju sa Minjom, uputila joj je jake reči i dala obećanje koje sigurno svi jedva čekaju da Šerifovićeva ispuni.

Marija Šerifović posetila Minju Matić na lečenju u Americi! Screenshoot/Instagram
Popularna pevačica Marija Šerifović posetila je malu Minju Matić u Americi, gde je devojčica, za koju je Marija organizovala humanitarni koncert, na lečenju.


Marija je iz Amerike objavila fotografiju sa Minjom, uputila joj je jake reči i dala obećanje koje sigurno svi jedva čekaju da Šerifovićeva ispuni.

- Ljubav rađa heroje! Kakav je zmaj ova mala. Ne možete vi to ni da zamislite. Obožava igračke, a Nutelu još všee. I kada sve ovo bude prošlost - Minja evo ja ti javno obećavam da ćeš biti prva osoba sa kojom ću ja da istrčim ceo krug oko naših Šumarica! - napisala je Marija.

U komentarima ispod pevačicine objave svi su složno poželeli da se mala Minja što pre oporavi i da ona i pevačica istrče krug oko Šumarica.


Inače, Marija je ogrganizovala humanitarni koncert tokom kog se prikupio novac koji je bio neophodan za Minjino lečenje. Minja je pre nekoliko dana primila skupi lek zolgensmu, koji joj je neophodan u lečenju.Minja je umiljata i nežna devojčica. Rodila se 6. oktobra 2019. godine. Tokom prva tri meseca lepo je napredovala. Niko nije mogao da nasluti da će nešto krenuti po zlu. Roditelji su primetili da Minja postepeno prestaje da pomera noge i ruke, otežano diše, slabije jede. Odmah su potražili pomoć.Ispostavilo se, na žalost, da se radi o retkoj i izuzetno teškoj neuromišićnoj bolesti - Spinalna mišićna atrofija, tip 1.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>