Zadruga

Parovi

Supruga Nenada Aleksića, Ivana, poslala je jasnu poruku!

Reper Ša se neobično mnogo vezao za mladu zadrugarku i niko više ne veruje u to da je u pitanju prijateljstvo! Supruga Nenada Aleksića, Ivana, poslala je jasnu poruku!

Supruga Nenada Aleksića, Ivana, poslala je jasnu poruku! Screenshoot/Instagram

Zadrugar i muzičar Nenad Aleksić Ša u prethodnom periodu se veoma vezao za Taru Simov, a o njihovom bliskom odnosu se naširoko priča, za to vreme njegova supruga Ivana Aleksić je po svemu sudeći, rešila da definitivno stavi tačku na njihov brak.


Ivana je nedavno na društvenim mrežama bila potpisana prezimenom Aleksić, što više nije slučaj, pa je vrlo verovatno da je na ovaj način želela da pošalje jasnu poruku i na neki način stavi tačku na pisanja.Podsećanja radi, tokom prošle nedelje se pisalo o saznanjima Aleksićeve zvanične supruge o tome kako su Tara i Ša imali odnose u delu imanja koje nije pokriveno kamerama.

Takođe, na poslednjim Ivaninim fotografijama može se videti kako ne nosi burmu koju do skoro nije skidala.  Nenad Alekić Ša se nada da je njegova žena kako on kaže "pametna" i da valjda zna.... Pogledajte i poslušajte i sami pa procenite: 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/red


>