Style

Ljubav

Savršen spoj, a ne mogu zajedno! Na prvom mestu Ovan i Lav!

Savršen spoj, a ne mogu zajedno! Previše sličnosti može biti i loša stvar, kao što je to slučaj u sledećim kombinacijama. Na prvom mestu Ovan i Lav, zatim slede Blizanac i Vodolija, pa Strelac i Vaga...

Savršen spoj, a ne mogu zajedno! Na prvom mestu Ovan i Lav! Svet Plus

Neki znakovi Zodijaka se savršeno uklapaju po karakteru i često se spominju kao idealni parovi, ali previše sličnosti može biti i loša stvar, kao što je to slučaj u sledećim kombinacijama.
Ovan i Lav: Ponos


Ovoj kombinaciji neće nedostajati intenziteta ili strasti. I u mislima i u akcijama, nikad neće biti dosadnog trenutka u vezi Lava i Ovna. Njihova energija međusobno ih podstiče da isprobaju stvari kojih su se bojali. Nažalost, oboje su tako ponosni znakovi, da nastaje nezdrava konkurencija koja stvara razdore u vezi.
Strelac i Vaga: Poverenje

Izvlače najbolje jedan iz drugog na emocionalnom nivou jer komunikativna i strpljiva priroda Vage odgovara Strelčevoj filozofskoj i liberalnoj ličnosti. Ova interakcija omogućava im da razmišljaju o prošlim iskustvima, pa čak i o dubini svojih osećanja, ali problem se javlja kada je reč o poverenju, jer ovi znakovi se boje vezivanja i neće hteti da naprave prvi korak.


Blizanci i Vodolija: Potiskivanje emocija


Ovaj par funkcioniše jako dobro na više nivoa, posebno jer govorimo o znakovima koji se često osećaju izolovanim jer su toliko jedinstveni. Nažalost, njihove komunikacijske veštine ne protežu se na njihove emocije jer i jedni i drugi obično beže od svojih stvarnih osećanja. Ovim znakovima su možda potrebni malo nežniji partneri kako bi otkrili svoju ranjivost i osećaje koje su potiskivali.


Devica i Jarac: Razum


Kod dva najinteligentnija znaka Zodijaka, oboje su logični i racionalni mislioci, očekivali biste da odnos funkcioniše dobro. Ipak, presudiće im problemi koje će imati na seksualnom i romantičnom planu. Što se tiče intimnosti i seksa, nijedno od njih dvoje nije poznato po slobodi i kreativnosti, jer se njihova strast često usmerava u posao ili neke lične projekte.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/24sata.hr.


>