TV Show

Parovi

Mensur Ajdarpašić: Korona mi je ostavila posledice, oštetila pluća!

Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić, predstavio je publici svoju novu pesmu, pa se prisetio perioda kada je imao koronavirus. Korona mi je ostavila posledice, oštetila pluća! 

Mensur Ajdarpašić: Korona mi je ostavila posledice, oštetila pluća! Screenshoot/Instagram
U sinoćnoj emisiji ''Amidži Šou'', voditelj Ognjen Amidžić ugostio je prilično aktuelnu ekipu, među kojima je bio i Mensur Ajdarpašić.Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić, predstavio je publici svoju novu pesmu, pa se prisetio perioda kada je imao koronavirus.- Imao sam koronu, oštetila mi je neke delove pluća, ostavila mi je posledice, uticala na snagu, ali za to vreme karantina sam se posvetio pesmi koju treba da izbacim - priča bivši zadrugar.Budući da je bio na proslavi rođendana psa Ane Korać, Stikera, prokomentarisao je i to:


- Ana i ja smo u jako dobrim drugarskim odnosima, kao i ja i David trenutno. Ništa više tu od drugarstva nema. Ispoštovali smo pozivnicu, bilo je lepo. Ana me dočekala biftekom i flašom vina, bilo je brutalno - dodao je Ajdarpašić.


Darko Lazić je predložio da upare njegovu ženku i psa Ane Korać, jer su ista rasa, pa da to budu ''vip'' psi.Mensur Ajdaepašić se konačno oglasio i o aferi sa Majom Marinković, koja je nedavno priznala da su bili zajedno.

- Reći ću da smo proveli to veče zajedno, a da li je bilo nečega, to je na drugima da zaključe, ja ne bih govorio ništa više od tome. Ja to neću izgovoriti, nisam neko ko se hvali aferama, niti sam željan toga, ali šta bi bilo kad bi znali više - zaključio je Mensur.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>