Zadruga

Parovi

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević stavili tačku! Problem visina! (VIDEO)

U Beloj kući su se tokom noći izdešavale razne stvari, između ostalog i Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević stavili su tačku na svoj odnos! Problem je razlika u visini ali ne samo to!

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević stavili tačku! Problem visina! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Tara je priznala Nataši Radan da joj je Ša dao nekoliko dana da smisli pakleni plan kako da ga opravda i opere pred nacijom, kako bi ostali u dobrim odnosima i nastavili sa njihovom aferom.



U jednom trenutku došlo je do obračuna muškaraca. Naime, Bora Santana i Jovan Cvijetić Cvele zaratili su na krv i nož, jer je zadrugar tvrdio da je video da je njegovu devojku Anju Todorović on hvatao za zadnjicu. Obezbeđenje je odmah odreagovalo, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.


Ono što je sve iznenadilo jeste potez Miljaninog novog dečka, Danijela, koji je tokom žurke odlučio da flertuje sa Sanjom Stanković pred svima. Nenad Lazić Neca preneo je Miljani šta je Danijel radio, pa je ona odmah odreagovala i saterala ga u ćošak.






U Beloj kući odigrala se još jedna ljubavna svađa, koja je usledila raskidom. Naime, Stefan Karić zamerio je Jovani Ljubisavljević što mu se nije javljala kada je odlazila do WC-a, što je i njoj zasmetalo kod njega, kao i problem zbog razlike u visini. Međutim, nije mogla a da mu ne zameri i njegov odnos sa Anom Korać, te je zbog toga on odlučio da stavi tačku, ističući da ne želi da joj kaže svašta.


Ona nije mogla da izdrži raskid, pa ga je krišom pratila u stopu, i gde god da se on nalazio, bila je iza njega.









 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>