Region

Svet

Region

Face Off - Ukradeno lice, neće dobiti svoj rimejk već nastavak!

Sećate se Travolte i Kejdža u originalnom filmu? Ko bi to mogao da nadmaši?! Face/Off - Ukradeno lice, neće dobiti svoj rimejk već nastavak!

Face Off - Ukradeno lice, neće dobiti svoj rimejk već nastavak! Screenshoot/Instagram





Nakon što su brojni mediji preneli kako će rimejk čuvenog trilera "Ukradeno lice" (Face/Off) biti snimljen, tvorci budućeg projekta su se oglasili i porekli ovu glasinu.



Kako je objavljeno tokom vikenda, Adam Vingard, reditelj predstojećeg ostvarenja "Godzilla vs. Kong", trebalo je da sa saradnikom Sajmonom Beretom napiše scenario za novu verziju trilera iz 1997. godine. No, oni su to vrlo brzo opovrgli.




- Nikada mi ne bi palo na pamet da snimim rimejk "Face/Off". To je savršen akcioni film. Sajmon Baret i ja ćemo napisati direktan NASTAVAK :) - napisao je Vingard na svom Instagram profilu.



Podsetimo, Vingard i Baret su prethodno sarađivali na hororu "Veštica iz Blera", trileru "Gost" i još jednom hororu "Grozan dan za umiranje".






Originalni "Face / Off" režirao je Džon Vu, a Džon Travolta i Nikolas Kejdž bili su glavni likovi. Travolta je igrao agenta FBI-a, a Kejdž teroristu koji međusobno menjaju fizički izgled.

To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike. Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauvela, originalnosti i ironičnom humoru.






Takođe, originalno delo je ostvarilo i veliki komercijalni uspeh kao film sa najvećom zaradom te godine. U originalnoj glumačkoj postavi bili su i Džoan Alen, Alesandro Nivola, Džina Geršon i drugi, a sada se očekuje da će predstojeći rimejk imati potpuno novu glumačku ekipu.


  Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>