Region

Svet

Region

Serija Kaljave gume epizoda 2: Dan zahvalnosti! (VIDEO)

Radnja romantične komedije, serije "Kaljave gume" smeštena je na dva kontinenta i govori o šezdesetogodišnjoj Beograđanki, bivšoj pijanistkinji Vesni. Večeras će na RTS-u  biti prikazana epizoda 2. pod nazivom "Dan zahvalnosti".

Serija Kaljave gume epizoda 2: Dan zahvalnosti! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





U predhodnoj epizodi:


Vesni, bivšoj pijanistkinji, od svojih šezdeset i nešto godina, koja već mesecima neguje svog teško obolelog i zahtevnog supruga, sve se čini bezizgledno. Nakon što muž konačno umire, ona putuje u Kaliforniju da poseti sina Stefana i snahu Dinu i da upozna unuke. Tamo se sprijatelji sa komšinicom Peti, ženom slobodnih nazora, koja je uvodi u svet upoznavanja na internetu. Uskoro, Vesna uživa u "onlajn" koketiranju sa Robertom, američkom "muškarčinom" iz ruralne Luizijane.







Epizoda 2.




Vesna se pridružuje besplatnom času računara za starije, gde upoznaje našeg emigranta Staju Stajića, za koga se ispostavi da je Stefanov prijatelj. Po povratku kući naleti na njihovu dečju dadilju Emu kako se ljubaka sa svojim dečkom Kevinom. Dok se porodica Jovanović sprema za proslavu Dana zahvalnosti, Vesna pristaje da pričuva psa kod komšinice Peti, koja praznik želi da provode u Meksiku s dečkom. Zauzvrat Peti časti Vesnu kompletnim paketom u salonu lepote. Staja, njegova ćerka, zet i unuci, pridružuju se Vesninoj porodici za Dan zahvalnosti. U međuvremenu, Vesna i Robert nastavljaju tajno flertovanje putem interneta preko skajpa.




 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>