Region

Svet

Nenad Cvijetić: Pesma i spot - Verna i neverna! (VIDEO)

Talentovani pop pevač Nenad Cvijetić deceniju unazad je sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu. Pogledajte spot i poslušajte pesmu "Verna neverna" koja je danas na Dan zaljubljenih ugledala svetlost dana! 

Nenad Cvijetić: Pesma i spot - Verna i neverna! (VIDEO) Promo

Upravo zbog Nenadove fenomenalne energije, fantastičnog vokala koji poseduje i posebne atmosfere koju pravi, njegovi živi nastupi u najpoznatijim  beogradskim klubovima uvek su krcati publikom svih generacija. U direktnom kontaktu sa beogradskom publikom, Nenad Cvjetić je strpljivo sazrevao, kako bi sada odlučio da se upusti u građenje solo karijere na nacionalnom i regionalnom nivou.


S tim ciljem, Nenad je oko sebe okupio tim vrhunskih profesionalaca koji rade na njegovom albumu i koji će mu biti najveća podrška na putu ka uspehu. Cvijetić je odlučio da za Dan zaljubljenih publici pokloni prvi hit singl, pod nazivom ,,Verna i neverna”.  


Za ovu pesmu muziku je komponovao Mlađan Dinkić, a autor teksta i aranžmana je Saša Milošević Mare. Ovaj autorski dvojac već je zaslužan za brojne hitove na domaćoj muzičkoj sceni, sa više stotina miliona pregleda na YouTubu, pa Nenad s pravom očekuje da će i njegova pesma veoma brzo postati veliki hit. 


Kako sam pevač otkriva, cela ekipa se prilikom stvaranja i pripreme ove pesme vodila čistim emocijama, a očekuje da vreme pokaže da li taj osećaj dele i slušaoci.
Tokom ekranizacije video spota, Nenad Cvjetić je pokazao i zavidno glumačko umeće, a u tome su mu puno pomogli i specijalni gosti, naš poznati glumac Predrag Pepi Smiljković i mlada glumica Nina Mrdja, koji su značajno doprineli da spot dodatno dobije na kvalitetu. Nenad Cvijetić kaže da vreme korone mora proći i da se nada da će ovu pesmu uskoro izvoditi uživo pred svojom publikom. On iskreno veruje da će je ljudi zavoleti i horski je pevati zajedno sa njim. Do tada, možete pogledati spot i poslušati pesmu: 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>