Region

Svet

Ceca Ražnatović i Bogdan privlače veliku pažnju! Astrolog im predvideo budućnost!

Brojni astrolozi i numerolozi parovima prognoziraju budućnost povodom Dana zaljubljenih! Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović privlače veliku pažnju!  Astrolog im predvideo budućnost!

Ceca Ražnatović i Bogdan privlače veliku pažnju! Astrolog im predvideo budućnost! Screenshoot/Instagram
Ovoga puta numerolog Ivana Skorić na osnovu datuma rođenja Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića, otkrila je šta sve očekuje pevačicu u novoj vezi.


Najinteresantnij je svakako Ceca Ražnatović, koja odnedavno uživa u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem.

- Ceca teško stupa u ljubavne veze pa se može zaključiti da je ovo velika, prava i obostrana ljubav čim je Bogdana prikazala javnosti. Svi aspekti ukazuju da su Ceca i Bogdan sudbinski spoj i da su morali da se sretnu i započnu vezu. Njihova ljubav, kao i privlačnost je veoma jaka, ljubav čista, mladalačka, kao tinejdžeri su. U ovoj godini će poželeti da počnu zajednički život, takoreći Venera se useljava u sedmo polje, polje braka i zajedničkog života, u maju.Dakle, od maja do septembra mogu vezu da krunišu brakom, ali kao što sam govorila pre Nove godine kad sam radila Ceci analizu, njoj u septembru svakako stoji šansa za novu ljubav, ali ona će to „šmekerski“ da odbije ako s Bogdanom bude sve u redu. Numerološki, ne bi trebalo u maju da staju na ludi kamen, već da to ostave za avgust 2022 -
za Kurir je ispričala Ivana.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>